Годеницата на Християн Гущеров, Светлана Василева, е станала неразделна с

...
Годеницата на Християн Гущеров, Светлана Василева, е станала неразделна с
Коментари Харесай

Светлана Василева неразделна със свекърва си

Годеницата на Християн Гущеров, Светлана Василева, е станала неразделна с майка му Анелия. Миналата вечер плеймейтката бе видяна измежду публиката на Като две капки вода в компанията на свекърва си.

Дамите се сдобили с предложения, с цел да поддържат Златка Райкова, която обаче се поизложи с имитацията си на Слави Трифонов. Двете очевидно се забавлявали с осъществяванията на участниците и скечовете на Рачков и Зуека.

Майката на Християн и бъдещата ѝ снаха не за пръв път показват близо, написа Хотнюз. Още по Коледа се появиха фотоси по какъв начин Светлана, Анелия и бабата на Гущеров честват дружно.

Миналия месец свекървата придружи снахата и в Дубай, където в продължение на близо седмица двете отмаряха в един от петзвездните ризорти по женски.

По всичко проличава, че най-близките дами на Християн са приели Светлана и най-важното, схващат се с нея. Не от през вчерашния ден се мълви, че един от проблемите сред Гущеров и някогашната му жена Мария е бил точно неразбирателството сред певицата и свекърва ѝ.

Факт е, че за петгодишното им общуване двете не се появиха нито един път дружно на фотография от фамилно събитие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР