Годеникът на Катрин Вачева я смени с атрактивна мадама, която

...
Годеникът на Катрин Вачева я смени с атрактивна мадама, която
Коментари Харесай

Годеникът на Катрин Вачева й би шута, смени я с фризьорка

Годеникът на Катрин Вачева я смени с атрактивна кокона, която заработва като фризьорка, научи HotArena.

Само няколко месеца Вачева показа новия мъж до себе си и не спираше да се хвали, че се носи на крилете на любовта. Дори разгласи, че двамата са сгодени. Мачото е на забележим а възраст към 40-42 години, добре комплициран и висок. След упрекнатият на лелята на Катрин, че моделката е откраднала пари от нея, годеникът на Вачева почнал полека-лека да се очуждава  и й декларирал, че не е подготвен да се ожени за нея .

Брюнетката приела трагично новината и сега не поддържа никаква връзка с към този момент някогашния си любим. За да му отмъсти тя почнала да обикаля разнообразни дестинации  с нови ухажори, които й се предложили до момента в който  била обвързана.

В същото време мачото забил атрактивна фризьорка. Двамата се любуват на любовта си край морето, където бяха засечени от екип на " Телеграф " да се забавляват в хитов клуб. Двамата не криеха възприятията си и не се отделиха един от различен. Веднага  щом схванала какво се случва Катрин пратила близката си другарка Кристина Димитрова  да наблюдава какво се случва. Димитрова седна през няколко маси и макар, че погледите им с мачото няколко пъти се засичаха, двамата не се поздравиха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР