Годежът на Златка Райкова с Благой Георгиев е пълна бутафория,

...
Годежът на Златка Райкова с Благой Георгиев е пълна бутафория,
Коментари Харесай

Лъсна скандалната истина за годежа на Благо и Златка!

Годежът на Златка Райкова с Благой Георгиев е цялостна бутафория, твърди "Уикенд ". Според техни познати, цялата история с пръстена на русокосата изкусителка е измислена още през август, когато Джизъса става рекламно лице на родна верига магазини за първокласна бижутерия.
4 дни след Нова година футболистът и плеймейтката демонстрираха пръстен с елмаз и оповестиха в „ На кафе” пред Гала, че са се сгодили на Коледа. Хора от шоубизнеса обаче считат, че този годеж въобще не е действителен. Според тях той е фиктивен за реклама на магазините за диаманти и скъпи бижута, чието лице е Благо. Именно оттова му дали пръстена, който подарил на Златка, а за услугата да го демонстрират в народен ефир двамата влюбени взели 5-цифрен хонорар. Всичко това е кулминационната точка на скрита рекламна акция, която тече от месеци.
В поддръжка на тази доктрина преди всичко идва времето, в което Благо се снима за рекламен постер на въпросните магазини за бижута. То съответствува с формалното начало на връзката му със Златка. По информация на „ Уикенд” фотосесията е правена през първата половина на август. Футболистът не пропуща да се похвали с фрагментите, на които театралничи в компанията на няколко изкусителни девойки. По това време към този момент се знае, че наесен той ще влезе в „ Биг Брадър” и въпросните фотосите по някакъв метод са свързани с присъединяване му в риалитито.
Броени дни по-късно гръмва новината, че Джизъса е новото гадже на Русата Златка. Не е изключено още тогава да е написан сюжетът с коледния им годеж, а всички събития в „ Биг Брадър”, фотосите с пръстена и гостуването на двойката в „ На кафе”, с цел да показа щастливата новина, да са били в просто осъществяване на предварителния проект.
Както е известно, в къщата на Големия брат Благо даде обещание да предложи брак на Златка, само че не го направи след финала на риалитито, а чак откакто магазините за диаманти разпространиха рекламния постер с лицето му. Едва ли е инцидентно, че годежът съответства с Коледа и бе разгласен в народен ефир незабавно след Нова година и месец преди Свети Валентин, когато се вършат най-вече оферти за брак. Времето до празника на влюбените е тъкмо толкоз, колкото кандидат-младоженците да се провеждат и да купят пръстен с елмаз на своите избраници. Очевидно концепцията е бижуто да е от същия магазин, в който е „ пазарувал” и Джизъса.
Голяма въпросителна има към самото посещение на влюбените в „ На кафе”. Гала изигра добре ролята на сюрпризирана от пръстена тв водеща, само че единствено най-наивните фенове биха повярвали, че е научила за годежа чак по време на изявлението.
„ Със сигурност е знаела авансово! Всичко е било нагласено”, считат хора от шоубизнеса. Те не пропущат да напомнят, че това е втори годеж на Райкова в границите на по-малко от година. Благодарение на него тя към този момент има нов прякор – Властелина на пръстените. В светските среди се разяснява, че надали е останал разумен човек, който има вяра, че Златка в действителност счита да се омъжва за Благо или че той съществено мисли за женитба с нея, откакто някогашната му жена Есмер източи всичките му пари и го изгони от Русия в България с една риза на гърба.
Дори да има женитба, хората най-вероятно ще не престават да се съмняват в двойката и да шушукат, че женитбата е от чист интерес и против хонорар. Край на сходни съмнения най-вероятно може да има само в случай че някогашната плеймейтка роди дете от Благо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР