Гнусна гавра с името на олимпийския ни шампион в леката

...
Гнусна гавра с името на олимпийския ни шампион в леката
Коментари Харесай

ГНУСНА ГАВРА: Използваха името на великия Йордан Йовчев за руска пропаганда

Гнусна подигравка с името на олимпийския ни първенец в леката атлетика Йордан Йовчев взриви фейсбук в последните часове. Фен страница на именития състезател, който от години живее в Съединени американски щати, твърди от неделя насам, че не желае да поддържа връзка с " хора с укриански знаменца ". 

Силно украинофобската линия продължава с куп мнения сякаш от името на Йовчев, което стигна до размяната на остри реплики сред поддръжници на кремълския режим и демократи - уверени в суверенитета на Украйна и украинския народ. 

" Моля,хора с украински знаменца да не ми пращат предложения.Не одобрявам.Смятам,че Русия е в правото си, Путин избавям за повторно Европа от чумата на 20 век -нацизма.Това нямаше да се случи,ако бяха чули Путин и Русия през 2014 година,руснаците оказват помощ на своите сънародници.Защото,както Македония е България,така и Украйна е Русия.Слава Россия,Болгария и Россия навсегда вместе ", гласи необразованото обръщение, докладвано от стотици, ведно с така наречен страница на спортиста - до момента обаче без резултат. 

Стигна се и до публично изказване от самата Българска федерация по спортна гимнастика, чийто ръководител е точно Йовчев: 

" Важно конкретизиране! Във връзка с публикуван пост във фейсбук от името на огромния състезател Йордан Йовчев, прецизираме, че той няма персонален профил в тази обществена мрежа и не е създател на сходен пост! Това е нечиста сделка и корист с името на Йордан Йовчев ". Но даже това не спря тиражирането и пресподелянето на срамната обява в услуга на пропагандата на Владимир Путин.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР