Гнусен инцидент е претърпял снощи шофьорът на Перфект такси-Пловдив Жельо

...
Гнусен инцидент е претърпял снощи шофьорът на Перфект такси-Пловдив Жельо
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Жълтата война в Пловдив продължава! Шофьорите се заливат с кофи с човешки фекалии

Гнусен случай е претърпял нощес водачът на „ Перфект такси-Пловдив ” Жельо Вълчев. 35-годишният мъж е бил залят с кофа с човешки фекалии до момента в който чакал клиента си да му заплати дължимата сума. Това заяви за БЛИЦ шефът на таксиметровата компания Мариан Киров. Около 2 часа нощес водачът качил клиент от стоянката на бул „ Христо Ботев” 82 и го закарал до кв. „ Тракия”. По пътя гологлавият наедрял мъж споделил на таксиста, че негов другар го чака на адреса, с цел да заплати дължимата сума, защото няма пари в себе си. Накарал таксито да спре до паркиран микробус, клиентът слязъл и се провикнал: „ Дай 5 лв. на таксито!”. Под прикритие зад буса излязъл различен чужд мъж, който споделил: „ Ей в този момент ще види той какви 5 лв. ще му дам!” и залял водача и колата с фекалиите.

Жельо Вълчев е подал тъжба за станалото в 5-то районно. Мъжете се търсят.

Мариан Киров сподели още, че преди няколко нощи същият водач е звънял на незабавния телефон 112 поради следващи проблеми с сътрудниците си от „ Виайлет такси”.

БЛИЦ напомня, че преди дни публикувахме материал за войната на таксиметровите компании в Пловдив, която се води от години. Според шефа на „ Виайлет такси” война и проблеми няма, само че съгласно Мариан Киров борбите не са прекъсвали и станалото през миналата нощ е дело на конкурентна компания.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР