Гневният изблик от преди няколко дни на Мино Райола към

...
Гневният изблик от преди няколко дни на Мино Райола към
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед вече не иска Пол Погба

Гневният изблик от преди няколко дни на Мино Райола към Манчестър Юнайтед е препълнен чашата и по тази причина от клубното управление са подготвени да се разделят със своята звезда Пол Погба, написа " Сън ". Както е известно, топ сътрудникът разкри, че футболистът е трагичен на " Олд Трафорд " и че е настъпил моментът той да си тръгне оттова.

От Юнайтед дълго време отказваха да се поддадат на извиването на ръце от страна на Райола и бяха непреклонни в желанието си да продадат 27-годишния халф. Според изданието обаче те към този момент били подготвени да одобряват провалянето и да разрешат на рекордната си покупка да напусне. В клуба желали да си върнат вложените 105 млн. евро в него, само че може да се наложи да смъкват цената му до 55 млн. евро, с цел да му намерят покупател.

Самият Погба предпочитал да се върне в Ювентус, откъдето беше притеглен през 2016 година. Италианският първенец би приветствал халфа назад, само че въпросът е дали разполага с нужните за това пари. През лятото на 2019 година Реал Мадрид проявявал мощен интерес към 27-годишния състезател, само че отказал да заплати тогавашната му цена от 200 млн. евро. По същото време мениджърът Оле Гунар Солскяер, откакто към този момент се беше разделил с Ромелу Лукаку и Алексис Санчес, бил подготвен същото да се случи и с френския национал. Условието му било получените от прехвърлянето пари да бъдат реинвестирани в нови попълнения. До продажба на играча обаче не се стигна. Договорът на Погба с " алените дяволи " е до лятото на 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР