Гневни фенове на Барселона обсадиха Камп Ноу и поискаха оставката

...
Гневни фенове на Барселона обсадиха Камп Ноу и поискаха оставката
Коментари Харесай

Фенове на Барса бесни! Обсадиха Камп Ноу заради Меси

Гневни почитатели на Барселона обсадиха " Камп Ноу " и желаеха оставката на президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу. Стотици последователи на каталунците щурмуваха вратите на стадиона с крясъци " Обичаме те, Меси, остани " и " Бартомеу, оставка! ". Те са гневни от новината, че звездата на отбора Лионел Меси изиска публично да напусне клуба и упрекват за това точно президента Бартомеу. Напрежението ескалира и в един миг се наложи намесата на полицията, която да разпръсне протестиращите.

Отношенията сред Меси и шефовете на клуба станаха много обтегнати през последните месеци. Аржентинецът първо възропта поради предлагането на управлението играчите да понижат заплатите си по време на пандемията от ковид. Впоследствие Барса изпусна купата на Испания и Меси атакува и съотборниците си, като съобщи, че отборът е " слаб " и " уязвим ".

Чашата на търпението на Лео преля след срамната загуба с 2:8 от Байерн в Шампионската лига. Така аржентинецът взе решението, че е време за разлъка с обичания му клуб.

Tensions have reached boiling point at Camp Nou as angry fans storm the gates demanding president Josep Bartomeu resign....
— AS English (@English_AS)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР