Гневна вълна се надигна след като мюсюлмански духовник от страната

...
Гневна вълна се надигна след като мюсюлмански духовник от страната
Коментари Харесай

Мюсюлмански духовник публикува ръководство ...за биене на съпруги

Гневна вълна се надигна откакто мюсюлмански свещеник от страната хазаин на Световната купа по футбол Катар снима и разгласява шокиращо управление за това по какъв начин мъжете би трябвало да бият съпругите си. Видеоклипът демонстрира Абд ал-Азиз ал-Хазрадж, който показва по какъв начин да " бъде осъдена " жена в сходство с ислямския закон.
Ал Ансари даже е качил фрагментите в YouTube. За видеото той употребявал момче на учебна възраст, наречено Найеф, с цел да покаже върху него по какъв начин да се бие " от обич " - по този начин дамата може да почувства " силата на мъжа ". След това духовникът споделя, че някои дами се радват да са омъжени за " жестоки и мощни съпрузи ". Ал-Хазрадж обаче предизвестява: " Някои хора удрят по лицето... Това не е разрешено ". В управлението той споделя: " Пророкът Мохамед... Виж какъв брой милосърден е Ислямът. Пророкът не разрешава да се удря лицето. Той не разрешава на мъжете да бият дамите си по лицето. Пляскане по лицето, удряне в главата, разтрошаване на носа - всичко това е неразрешено. Биенето е за дисциплинираност ".
Ал-Ансари стартира урока с дълготрайност 3 минути и половина като споделя, че боят би трябвало да бъде лек и неусетен и би трябвало да накара брачната половинка да усети мъжествеността и силата на брачна половинка си, както и личната си женственост. След това Ал-Ансари показва по какъв начин да бие брачна половинка върху Найеф, като го удря по раменете, хваща го и го раздрусва, и споделя мощно: " Казах ти да не напускаш къщата! Колко пъти би трябвало да ти кажа ".

Духовникът продължава: " Скъпи фенове, доста хора - изключително тези, които са женени - биха желали да знаят по какъв начин да победят брачната половинка си. Необходимо ли е да биете жена си? Трябва ли човек да бие жена си всеки ден? Не. Първо, би трябвало да разберем, че мъжът е лидер на къщата. Лидерът има власт, тъкмо като управител на компанията.
Ръководителят на къщата може да реши да дисциплинира жена си, с цел да може животът да продължи напред. Как брачният партньор бие жена си? Това би трябвало да е дисциплинарно пердашене от обич. Той я обича. Но първо, той би трябвало да я увещава - с други думи, би трябвало да я посъветва. След това би трябвало да се въздържа от шерване на леглото с нея. Ако всичко това не помогне, ние започваме биенето като последна инстанция. Това е неусетен пердах, който не оставя синини или предизвиква кървене. Боят, както преди малко демонстрирах върху Найеф, е същинското нежно пердашене в исляма ".

Организаторът на Световното състезание по футбол - ФИФА - към този момент е под пресечен огън, за това, че е разрешил провеждането на шампионата през 2022 година в страна, където хомосексуалността е противозаконна. Сега видеото на Абд ал-Азиз ал-Хазрадж предизвика още отрицателни мнения.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР