Гневна тълпа преби до смърт 54-годишен автокрадец, който отмъкнал лек

...
Гневна тълпа преби до смърт 54-годишен автокрадец, който отмъкнал лек
Коментари Харесай

Тълпа преби до смърт американец, откраднал кола с 3 деца в нея

Гневна навалица преби до гибел 54-годишен автокрадец, който отмъкнал лек автомобил от улица в американския град Филаделфия, само че в него имало три дребни деца, оповестиха Си Би Европейски Съюз и Ей Би Си.

До убийството се стигнало, откакто към 21 часа в четвъртък 25-годишна жена паркирала колата си " Хюндай " пред пицария в северната част на Филаделфия. Тя влезнала в заведението, с цел да приказва с мъжа си, който работел там. В този миг незнаен мъж влиза в хюндая и потегля. В колата са били трите деца на фамилията на възраст сред 7 месеца и 5 години.

Родителите хукват след колата, като бащата съумява да настигне автомобила на половин пресечка, защото имало запушване. Той изкарал крадеца от хюндая и дружно с други очевидци го пребили грубо .

Пребитият, разпознат от полицията като 54-годишния Ерик Хууд, бил превозен в болница, само че умрял от получените тежки контузии по главата.

От полицията оповестиха, че Хууд има дълго престъпно досие. Властите са разпитали майката и бащата на децата, само че обвинявания към момента не са повдигнати. Преглеждат се записите от камерите в квартала.

„ Не съм обожател на уличното правораздаване. Ние сме тези, които действаме против нарушителите ”, съобщи полицейският шеф Джейсън Смит.

Жителите на квартала обаче застават на страната на родителите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР