Гневна съм. Признавам. Не владея политическото говорене и дори да

...
Гневна съм. Признавам. Не владея политическото говорене и дори да
Коментари Харесай

Искра Михайлова: На площадите сме хора, които отказваме да участваме в схеми и далавери

Гневна съм. Признавам. Не притежавам политическото говорене и даже да звучи скандално, не се пробвам да го овладея. Чувствам се като във въртоп, в който битката е на живот и гибел, а не като във фотосесия-надпревара кой ще излезе с най-хубавия кадър.
Не ми е безразлично мнението и отношението на съгражданите ми, само че и не е определящо за това по какъв начин и какъв брой вземам участие и ще продължа да вземам участие в битката със статуквото. Това статукво, което не е една партия, а цяла мрежа, построена от политици, хранещи се с плътта и душите на българския народ.
Простете, на тези, чието предвижване от т. А до т. В затрудних... и благодаря ви, на всички, които сте с мен, решителни и непоколебими, написа общинският консултант от групата на Възраждане Искра Михайлова във фейсбук.
Противно на изказванията на " анализиращите " митингите, аз не съм " на площада " тъй като не мога да се оправя с физическото си оцеляване. Това го мога. Навън съм тъй като отхвърлям да пребивавам в първото равнище на пирамидата на Маслоу.

Искам сигурност. Искам правораздаване. Искам да не се опасявам от институциите, използавани като бухалки от властта, а желая да им имам вяра. Искам независимост на словото. Искам независимост за развиването на децата ни в личната ни страна. Искам правдивост. Искам. Искам мощно, обезверено даже. Искам доста неща. Нормални неща.
Обиждайте ни, госпожи и господа платени писачи в жълто-кафяви сайтчета и телевизийки. Обиждайте ни. Но в случай че си отворите залепените с дребни банкноти очи, ще видите, че на митингите не " се търкалят " хора, които не могат да се оправят с животите си, а в противен случай. Там сме хора, които отхвърляме да участваме в схеми, далавери, алъш-вериши и гнусни сделки за самоцелна власт и лепкави пачки.
Вашето избавление, НЕуважаеми властимащи, е политическото незнание на другояче качествените хора в митингите. Но и тази незаинтересованост, и омерзение от политическия живот, което по този начин добре ни внушихте ще преодолеем. И осъзнаването, че ние отвратените, допуснахме вас отвратителните да ни унищожавате е на дневен ред. Треперете. Защото гневът ни ще ви застигне и амнистия няма да има. Защото нас ни водят религия и идеали - нещо, което вие не разбирате, само че нещо, от което би трябвало да се страхувате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР