Гневен водач на старо червено БМВ е опитал да блъсне

...
Гневен водач на старо червено БМВ е опитал да блъсне
Коментари Харесай

Екшън: Шофьор на БМВ се опита да блъсне друг, озова се в мантинелата

Гневен лидер на остаряло алено БМВ е опитал да блъсне собствен сътрудник на пътя сред Бургас и Созопол, само че се е озовал забит в мантинелата, оповестява " Флагман ". Случката се е разиграла малко след 17 ч. в събота, а потърпевши, за благополучие няма.

" Около моста при отбивката за Ченгене скеле, видях аленото БМВ да се пробва да засече различен автомобил, сив на цвят. Баварецът криволичеше на пътя и се движеше извънредно несъответстващо, а скоростта беше към 100-120 км/ч. Успях деликатно да подмина двете коли, които поради пируетите към този момент бяха понижили скоростта си и в задното си огледало видях по какъв начин БМВ-то губи надзор, завърта се няколко пъти на шосето и удря предницата си непосредствено в мантинелата ", споделя един от директните очевидци на случая.

Заради удара в защитното оборудване цялата лява лента е останала запушена до идването на полицията. От отсрещната страна на пътя пък се намира спирка, където рейса си са чакали няколко индивида, които също са станали очевидци на екшъна. Те са се притекли на помощ на лидера на БМВ-то, който е излязъл от колата си незасегнат.

Снимката е илюстративна
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР