Гневен шофьор, набил колега бе осъден да плати над 1

...
Гневен шофьор, набил колега бе осъден да плати над 1
Коментари Харесай

Наказаха с над 2 бона шофьор от Берковица, набил колега заради засечка на пътя

Гневен водач, набил сътрудник бе наказан да заплати над 1 500 лв. за дейностите си, научи организация BulNews. Решението е на районния съд в Берковица, където магистратите постановиха А.А. да заплати санкция от 1 000 лв. и близо 1 200 лв. за разноските по делото.
Нападението се е разиграло на 28.10.2017 година към 13.15 часа. Тогава потърпевшия бил на лов дружно с двама другари. Той карал „ Лада Нива”, а зад тях с различен автомобил се движел А.А. с негов другар. Едните минали през кв. „ Заряница”,а другите по пътя за кв. „ Беговица”, като и двата автомобила пътували в посока кв. „ Беговица”. Така двамата още веднъж се засекли на моста на улицата, излизаща от кв. „ Заряница”. Потърпевшият натиснал спирачката и викнал към сътрудника си „ Какво правиш?”, след което незабавно траял по пътя си. Ядосан от това А.А. го последвал и спрял, след което незабавно без доста приказки блъснал с пестник в главата потърпевшия и си тръгнал.
От удара водачът паднал върху седящия до него мъж и почнал да кърви. Наложило се да отиде в Спешния център, където му била оказана здравна помощ. За нападението е подаден сигнал в полицията в Берковица където почнали следствие за нанесената лека телесна щета.
Оправданието на гневния водач в правосъдната зала за постъпката му е, че първо бил напсуван от сътрудника си, а по-късно бил застрашен с пушка. Когато видял пушката А.А. се бил изплашил и за това блъснал вратата и си тръгнал „ Не съм го удрял, вратата го е ударила”.
Въпреки обясненията си А.А. е осъден със солената санкция. Присъдата може да се апелира пред монтанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР