Гневен пост срещу административните усложнения и бюрокрацията публикува в социалната

...
Гневен пост срещу административните усложнения и бюрокрацията публикува в социалната
Коментари Харесай

Вижте как изригна един български кмет

Гневен пост против административните затруднения и бюрокрацията разгласява в обществената мрежа Facebook кметът на напълно селската община Опан Генчо Колев. Повод за рецензията станала разправията към ориста на отколешно щъркелово гнездо върху купола на храма в родното му село Бял извор, който потърпевш при неотдавнашна стихия, написа " Монитор ". Налагало се разглобяване на структурата и ремонтирането по допустимо най-спешния метод с цел да бъдат изпреварени пролетните дъждове.Цели три дни траяла обаче размяната на преписка сред държавните институции и неправителствените екологични организации, до момента в който се получи позволение остарялото гнездо да бъде свален с крайник и инсталирано на друго място.

" Проведох многочислени диалози и писма с национални и неправителствени организации, с цел да получа посоката, която би трябвало да съблюдавам. Всички с огромна угриженост се вайкаха, какво ще е ориста на щъркелите, които досега към момента не бяха се населели и съгласно еколозите не са се сдвоили/чифтосали/. Използвайки тези сериозни 1-2 дни, незабавно проведох техника за свалянето, само че преди този момент разпоредих да се инсталира ново гнездо на електрически дирек, който не е обвързван с проводници наоколо до остарялото гнездо. След това на него поставихме част от остарялото гнездо и т.н. 

В момента на свалянето, редица публицисти и представители на неправителствени организации, запъхтени от бързане се интересуваха за случая. Многобройни бяха и позвъняванията на незабавния телефон, за " трагичната орис “, която следва… “, разяснява кметът на община Опан. И добавя: “… нашето общество влага прекомерна сила за това, какво става с щъркелите, кучетата, " щастливите кокошки “ и другата друга гад, а е малко загрижена за това, по какъв начин хората живеят...  

Ако не знаете идете в село Тракия, в опустошения ракиен котел и вижте по какъв начин хората, които нямат дом живеят там /по зле от кучетата/. Ако някой е угрижен, може да попита, само че нямам доверие, тъй като няма сходни институции, които да създадат нещо действително за тях. Някой интересува ли се, тези небогати хора, какво ще ядът през днешния ден, а на следващия ден.?... Това е новата философия на педерастията и то не във физическия смисъл, а тази на ментално равнище в тъй наречените европейско общество… “.

На финала на поста си Генчо Колев тъжно написа: " Ей, хора от всякакви бюрократични инстанции и организации, остана ли измежду нас малко човечност, с цел да помислим и малко за хората, които по злощастие живеят в тази страна и при тези измислени правила и цели!!!! “ Гнездото въпреки всичко е преместено, към този момент е стартират и ремонтът на потърпевшия от вятъра църковен купел, чака се щъркеловата двойка да кацне в новия си дом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР