Гневен пост на страницата си във Фейсбук публикува миската Алина

...
Гневен пост на страницата си във Фейсбук публикува миската Алина
Коментари Харесай

Разочарована миска засрами бивш ортак на Слави Трифонов

Гневен пост на страницата си във Facebook разгласява миската Алина Дуарте, която стана известна като асистентка на Иван и Андрей в " Сблъсък ". Поводът е спор с Евтим Милошев. Най-вероятно става въпрос за пари и неточно отношение от страна на продуцента, а пострадала е Дуарте.

Ето какво написа " Мис лято 2013 “:

Ето тук в този момент намерено ще заявя пред всички, че ЕвтиН Милошев е шарлатанин, а всички негови подчинени играят на дребно, като прибират пари от хонорара на актьорите и статистите си!

Ако в миналото ви предложат да се снимате в Откраднат живот или различен бг сериал на гореспоменатият продуцент - не ходете!

Без значение, че имате подписан контракт и буквено и цифрено указан хонорар, след това си удържат пари за тях, под предлог, че би трябвало да платят налог за вас, без да упоменат авансово за това.

Милошев е измежду създателите на " Шоуто на Слави “. В интервала до 2006 година Милошев има съществена роля като продуцент и в реализацията на предаванията " Каналето “ и " Хъшове “ по Българска национална телевизия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР