Гневен мъж, нокаутирал клиент на заведение с бухалка, бе изправен

...
Гневен мъж, нокаутирал клиент на заведение с бухалка, бе изправен
Коментари Харесай

Гневен мъж нокаутира с бухалка клиент на заведение във Врачанско

Гневен мъж, нокаутирал клиент на заведение с бухалка, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Зрелищната борба се е разиграла в село Селановци, към 3.30 часа на 30 април 2017 година.
Биячът Б.М. се черпел със свои познати в заведение „ Орбит “, когато внезапно се разгневил на един от клиентите. В яда си разяреният мъж не се замислил много-много, а сграбчил бухалката, която се намирала до него и натресъл индивида, който бил обект на неговите раздразнения. От удара мъжът се свлякъл на земята, а по-късно станало ясно, че е със счупена ръка.
Като видели какво става клиентите и приятелите на Б.М. се намесили, укротили го и по този начин избавили М.М. от по-сериозни контузии.
Малко по-късно на мястото пристигнали и униформени, които закопчали нападателя. За дейностите си Б.М. бе изправен да дава отговор пред съда в Оряхово едвам преди дни. Присъдата му е условна, три месеца отнемане от независимост, което е отсрочено за период от 3 години.
Мъжът ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на към 800 лв.. Определението на магистратите има последствията на влезнала в действие присъда, дефинитивно е и не предстои на обжалване.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР