Гневен и хаплив, президентът заяви в предизборна кампания, че хората

...
Гневен и хаплив, президентът заяви в предизборна кампания, че хората
Коментари Харесай

Тръмп : Фаучи е бедствие - ако го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви

Гневен и язвителен, президентът съобщи в предизборна акция, че хората са изтощени да слушат за смъртоносната пандемия, която е умъртвила повече от 215 000 американци и унижи, наричайки го " злополучие " и " на 500 години “, оповестява Си Ен Ен, съобщи БГНЕС.
Наричайки Фаучи и други здравни чиновници „ идиоти “, Тръмп съобщи, че страната е подготвена да се измъкне от здравното злополучие, даже когато случаите още веднъж се подвигат и медицинските специалисти предизвестяват, че най-лошото може да следва.
Тръмп безпричинно твърди, че в случай че Фаучи ръководи, повече от половин милион души да са умрели в Съединени американски щати. И той разказа рекомендациите, предлагани от личното му държавно управление за намаляване на разпространяването на заболяването като досадна тягост.
«Хората са изтощени от “, сподели Тръмп в диалог с членове на щаба си от хотела в Лас Вегас, който носи неговото име и където прекара две нощи в средата на предизборната промяна на Запад. „ Хората казват„ каквото и да било. Остави ни на мира. `Писна им от това. Хората са изтощени да слушат Фаучи и всички тези тъпаци “.
„ Фаучи е добър човек. Тук е от 500 години ", добави той по-късно.
е шеф на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания от 1984 година и е член на работната група за Белия дом за ковид. Приблизително по същото време, до момента в който Тръмп „ вдигаше пушилка “ по телефона, Фаучи получи първата президентска Награда за образцово водачество от Националната академия по медицина по време на виртуална гала. Фаучи сподели, че е " мълчалив " след приемането на премията.
„ Имаме доста провокации пред нас и не мога да не мисля, че в действителност претърпяваме смущаващо антинаучно време в избрани сегменти от нашето общество “, сподели Фаучи по време на виртуалното събитие.
Тръмп намерено го разкритикува, до момента в който неговата акция излъчва телевизионна реклама с присъединяване на лекаря, в която се загатва, че Фаучи утвърждава работата на Тръмп с пандемията.
Фаучи сложи под подозрение известието. Той сподели, че са извадили думите му от подтекста и е помолил акцията да го отстрани. Но известието беше необятно възприето като самопризнание от предизборния щаб на президента, че Фаучи има доверието на гласоподавателите, отхвърлили отговора на Тръмп.
Президентът върви много след демократичния си противник в предварителните анкети, частично заради неправилното му ръководство на пандемията от ковид. Тръмп неотдавна се завърна в предизборната акция, откакто беше диагностициран с вируса. И той отхвърли протоколите за публично здраве на политическите си манифестации. По време на апела президентът още веднъж се подигра с ограниченията за обществено разграничаване на Байдън.
Докато обикаляше електоралните бойни полета, Тръмп търсеше дефинитивно известие, което да резонира с гласоподаватели, комплицирани от вируса и подозрителни към отговора му. Опитите на неговите съветници да убедят Тръмп да вземе по-сериозен звук по отношение на пандемията стопираха. На протест в Невада в неделя Тръмп се опита да нападне Байдън, като съобщи, че неговият противник ще " изслуша учените ", в случай че бъде определен за президент.
За разлика от него, Тръмп е спрял да участва на съвещанията на оперативната си група за ковид, чието въздействие фрапантно е отслабнало. Вместо това президентът разчита на препоръките на доктор, който е рентгенолог, чиито възгледи за носенето на маски и други смекчаващи практики опонират на съвсем всички научни отзиви.
Динамиката провокира напрежение измежду държавните здравни чиновници. Дори Фаучи, на чиито предизвестия за вируса Тръмп реагира яростно от месеци.
„ Фаучи е злополучие. Ако го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви “, сподели той в изказване в понеделник. После добави, че ще бъдат 700 000 или 800 000.
" Ако има кореспондент (в разговора), можете да го отразите тъкмо както споделих, малко ме интересува ", сподели Тръмп и източник даде достъп на Си Ен Ен до диалога.
Опитът на Тръмп да укрепи предизборния си състав 15 дни преди изборния ден пристигна на фона на необятно публикуваните опасения измежду републиканците, че неспособността му да усъвършенства дефинитивно обръщение ще има ужасни резултати освен върху личната му кариера, само че и за надзор на Сената.
 Доналд Тръмп: Прогнозите на Фаучи са неточни, спасихме живота на 2 000 000 американци Доналд Тръмп: Прогнозите на Фаучи са неточни, спасихме живота на 2 000 000 американци
Американският президент Доналд Тръмп порица през днешния ден основния американски специалист по заразни заболявания Антъни Фаучи, като съобщи, че прогнозите...
Въпреки че гневът му личеше по апела, Тръмп се стремеше да предвижда оптимизъм.
„ Това е най-хубавото, което съм бил във всяка акция “, сподели Тръмп за възможностите си за преизбиране. „ Днес е денят, в който се почувствах по-добре във всяка от акциите “, добави той.
" Ще спечелим. Не бих споделил това преди три седмици ", означи той.
След като се появиха истории за сигнализиране на акцията пред лицето на евентуално проваляне, Тръмп настоя, че е удовлетворен от работата, която прави екипът му. Това включва генералния му секретар, който бе упрекнат вътрешно за погрешно боравене с диагнозата covid-19 на Тръмп и последвалата му хоспитализация.
Обичам Марк Медоус. Отне ми две години, с цел да го измъкна от Конгреса. Марк Медоус прави добра работа. Няма да го уволня ", каза  Тръмп, съобщи още организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР