Гневът от последния ход на Любослав Пенев - да премине

...
Гневът от последния ход на Любослав Пенев - да премине
Коментари Харесай

Любо, а сега кой ще духа супата?

Гневът от последния ход на Любослав Пенев - да премине в ЦСКА 1948, нараства измежду алената общественост. Феновете не са удовлетворени, меко казано, а също по този начин и гневни на слуховете, че може да има обединяване с ЦСКА. Според тях това няма по какъв начин да стане и е безумно, даже да мине през акъла на Гриша Ганчев и компания.



В обществените мрежи се вихрят разногласия, преплетени с псувни, на които биха завидяли даже сърбите. Някои от фракциите на армейците показаха позицията си.

" След последния пост, отдаден на Любо Пенев, си бяхме споделили повече да не пипаме тематиката. И нямаше да го създадем, в случай че до нас, не беше достигнал един пост на Сдружение " Червени сърца ".

Все още не знаем, за какво там се написа от първо лице, само че знаем, че тези подмятания да се оправдават митове, няма да минат. Да не би да стане по този начин, че скоро и това съдружие да се реалокира в Бистрица? И чак в този момент ли се сетиха, за Ради Здравков, Вальо Илиев и Спас Джевизов? Че те, под дърво и камък обикаляха и под дърво и камък им разкриха знанията през последните години?



Нашето управление се провали в доста неща. Със Стойчо и Любо, които са потвърдили, че могат, не се постъпи вярно. Но останалите? Те от какво може да се оплачат? Те се провалиха повече от Ганчев! Къде бяха, когато трябваше да покажат топки и да се борят за ЦСКА?

Когато Лупи пусна акциите, какъв брой от тях излязоха и поддържаха акцията? Колко от тях дадоха образец и си купиха? Геле Рангелов, който е тропал по масата, какви ги говореше в ресторанта на Армията за акциите?

Нека всеки се излага, както си желае. Любо, го направи, като сподели, че никой не го е подкрепил... Голеадоре, поради кой започнахме открита война с Ганчев?

Ходете в Бистрица, Разград... Ако ви одобряват на " Герена " и там може да пробвате. Ние си оставаме на " Армията " с нашите проблеми и нашите драми. А те не са по никакъв начин малко. Но когато изгрее слънце на нашата улица, а то ще стане рано или късно, не се връщайте

ЦСКА СОФИЯ Е НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ! ", написаха алените почитатели.



И едно любопитно мнение на Диян Г., оповестено във Facebook и копирано и публикувано от огромна част от последователите.

“Ех Любо, Любо! Понеже съм към този момент от по-старото потомство армейци и помня първите ти стъпки в обичания ни тим още през далечната 1985г. Помня и първите ти пропуски и онази дузпа против Берое, когато станаха първенци и когато започнаха да ти викат Чичовото, тъй като ти даваха късмет да се докажеш.

По-голямата част от алената общественост обаче ти вярваше и те поддържаше, виждаше в теб гения, тъй като нашите почитатели ги усещат тези неща и са безпределно взискателни.

Постепенно ти стана голмайстор на тима, може би на последния мощен тим на ЦСКА, а хората те заобичаха. Името ти ехтеше в Борисовата градина.



Стана капитан. Помниш мача с Рух по какъв начин стадионът стана на крайници и те изпрати за европохода ти в Испания. И всички тези с които спорихме, че ти си страховит състезател, а те твърдяха, че си Чичовото, замлъкнаха. Завинаги.

Застанахме зад теб, когато всички те плюеха, когато им сподели да духат супата. После застанахме зад теб, когато обещаваше, че ще направиш ЦСКА европейски клуб с испански вложения, когато стана президент на клуба.

Дотук, Любо, единствено поддръжка за теб.

После стана играч, капитан, същински, помним Шахтьор. Но след това какво стана, след това, Любо?

Разсърди се като малко дете. На кого, ти си знаеш - на Симони ли, на Божков ли, не знам, и направи първата си нелепост. Облече екипа на Локо Пд в мач против нас. На кого и какво доказваше, за какво излезе против личния си тим, на който беше президент единствено преди месеци?

На кого тогава се разсърди? Та ние те обичахме и за нас беше потрес да те забележим с раирания екип против нас. Преглътнахме, простихме, въпреки че ние, алените, помним и не забравяме. Ти отново пристигна вкъщи, завоюва купа, отново 30 000 скандираха името ти, хвърлиха те във въздуха.



Какво направи в този момент, Любо, отново се разсърди, отново някой не те е схванал ли? Много хора ще кажат - би трябвало да си вади хляба. Да, добре, никой не сподели нищо, когато водеше Ловеч или Царско село, или там каквото и да е, вади си хляба, само че, с цел да си легенда, би трябвало да останеш в сърцата на всички тези хора, за които говорихме, които бяха зад теб и ти имаха вяра.

Защо отиде при тези, за какво тъкмо при тези? Нима не знаеш какво съставляват те? Защото отново си ядосан? Ще доказваш нещо ли? За мен този път, с този твой избор, път обратно към " Армията " нямаш! Въпреки всичко, което си дал и направил. Този път ти духай супата! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР