GMC, които наскоро представиха електрическия пикап Hummer EV, разказаха по-подробно

...
GMC, които наскоро представиха електрическия пикап Hummer EV, разказаха по-подробно
Коментари Харесай

Вижте офроуд възможностите на новия Hummer

GMC, които неотдавна показаха електрическия пикап Hummer EV, описаха по-подробно за офроуд опциите на новия артикул. Те също по този начин демонстрираха в какви случаи режимът CrabWalk може да бъде потребен. Когато този режим се задейства, колата се движи по диагонал.

Пикапът GMC Hummer EV е построен върху модулна платформа на General Motors и е оборудван с батерия Ultium и електрически тракт Ultium Drive. Всеки модул съчетава електрически мотор, едностепенна скоростна кутия и силова електроника.

В случая на тримоторната версия на пикапа, два електромотора са интегрирани едновременно в в задния мост. Изисканата електроника обаче не пречи на новия Hummer да остане същински всъдеход, най-малко на хартия.

За съпоставяне: просветът на новия Land Rover Defender е 216-291 милиметра; ъглите на влизане и излизане са надлежно 38 и 40 градуса. Всъдеходът може да преодолява 45-градусови странични наклони и изкачвания, както и да нападна брод с дълбочина 900 милиметра.

Що се отнася до Hummer EV, то просветът му варира от 257 до 404 милиметра. Ъглите на влизане и излизане са надлежно 41,5 – 49,7 и 31,6 – 38,4 градуса. Пикапът може да нападна бродове с дълбочина до 813 милиметра и да преодолява 45-сантиметрови первази.

Освен това има режим CrabWalk. В него и четирите колела се завъртат на една страна с 10 градуса и пикапът се движи по диагонал като рак. Тази функционалност може да бъде потребна, когато има лимитирано пространство за маневри, да вземем за пример по тесни пътища.

Hummer EV ще бъде пуснат в продажба едвам в края на идната година. Първата, която ще излезе на пазара, ще бъде най-скъпата и мощна версия Edition One с мощ от 1 014 конски сили и цена от 113 000 $. Вярно е, че всички коли от " първа серия " са към този момент капарирани.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР