GM официално пуска на пазара компактните сгъващи се електрически колела,

...
GM официално пуска на пазара компактните сгъващи се електрически колела,
Коментари Харесай

Е-колелото Arīv на GM идва най-напред в Европа

GM публично пуска на пазара компактните сгъващи се електрически колела, които компанията разгласи предходната година под името Arīv. Въпросното име пристигна вследствие на конкурс с награден фонд от 10 000 $ измежду потребителите, тъй че някой някъде там е няколко хиляди $ по-богат.
И двата модела се зареждат от лични мотори на GM, построени особено за тях, и могат да доближат скорост до 22 км/ч с четири равнища на подпомагана мощ. Техните акумулатори се нуждаят от към 3,5 часа, с цел да се заредят изцяло и имат обсег от 60 километра.

Въпреки че компанията проектира и проектира велосипедите в Мичиган и Ошава, Онтарио, първо ще ги пусне в Германия, Белгия и Холандия . GM споделя, че е избрал тези места „поради известността на е-колелетата с литиево-йонните акумулатори на тези пазари“, което има смисъл, в случай че помислите за това.

Компактният e-байк, наименуван Arīv Meld, ще коства на клиентите сред 2750 и 2800 евро (приблизително 3200 долара). Междувременно, сгъваемият модел, наименуван Arīv Merge, който потребителите могат да прегънат и прекатурват на две колела, в случай че желаят, ще коства на купувачите сред 3350 евро и 3400 евро (около 3900 долара). И двата модела към този момент са налични за предварителна поръчка на Bike Exchange и ще стартират да се доставят през второто тримесечие на 2019 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР