Глутница агресивни кучета са нападнали и нахапали беззащитна жена в

...
Глутница агресивни кучета са нападнали и нахапали беззащитна жена в
Коментари Харесай

Ужасяващо! Агресивни кучета нападнаха жена в Мездра /снимки/

Глутница нападателни кучета са нападнали и нахапали беззащитна жена в Мездра, научи организация BulNews. За ужасяващата преживелица описа пред медията ни самата пострадала, като приложи и фотоси на контузиите си.
Вчера към 12 часа дамата се прибирала към дома си на ул. „ Ком “ в железничарския град. На метри от къщата й изведнъж се появили две огромни кучета, които се спуснали против нея. Жената побягнала, само че освирепелите песове я настигнали и едното я захапало за крайници.
Животните излезли от двора на комшия на дамата, против който хората от квартала неведнъж са подавали тъжби, че гледа огромен брой улични кучета, описа пострадалата. По думите й мъжът от години приютява в двора си безпризорните четириноги, само че не всички били добродушни. След следващата тъжба, преди към две седмици екип ветеринари са влезнали в двора на мъжа и са упоили кучетата, които намерили, след което ги натоварили в автомобил и си тръгнали. На идващия ден обаче се оказало, че 5 от кучетата се били скрили, а през вчерашния ден едно от тях грубо нахапало младата жена.
„ По улица „ Ком “ в град Мездра всички хора ги е боязън да минават около къщата на Цецо Баев, тъй като кучетата са нападателни и атакуват. В момента кракът ми е наследник и има рана. Не ми е проблем за болката, аз ще се възстановя. Не ми е за скъсаните дънки, ще си купя нови. Стресът които претърпях, може би след време ще го не помни. Проблем ми е, че минават дребни деца от там. Какво ще се случи в случай че атакуван и тях? “, пита потърпевшата жена и приканва ветеринарите да приберат и останалите кучета от двора на мъжа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР