Глутница агресивни и бездомни кучета тормози жителите на Враца, научи

...
Глутница агресивни и бездомни кучета тормози жителите на Враца, научи
Коментари Харесай

Пълен абсурд във Враца! Глутница агресивни и бездомни кучета обикаля из града, хората живеят в страх /видео/

Глутница нападателни и бездомни кучета тормози жителите на Враца, научи организация BulNews.
Притеснени врачани разпространиха видео във фейсбук, което бързо набра известност и провокира бурни реакции измежду обществеността. Шайката е видяна в региона към кръговото кръстовище на бензиностанция „ Аванти “, а живеещите там споделят, че страшната панорама се е трансформирала във ежедневие.
На видеото ясно се вижда по какъв начин към 10 нападателни бездомни кучета лаят и тичат на пътя. Те се разхождат свободно, а хората се опасяват да не бъдат нападнати. Мястото е оживено и от там ежедневно минават майки с дребни деца и възрастни хора, които са изложени на риск. Според живущите в региона с изключение на рискови, свободно разхождащите се кучета са и доста шумни и те не могат да спят, защото всяка нощ животните лаят и вият.
След бързото разпространяване на клипа в обществената мрежа, от Община Враца реагираха навреме и на мястото е осъществена инспекция. От управлението допълниха, че кучетата, които не са маркирани ще бъдат кастрирани, обезпаразитени и чипирани, а нападателните от тях ще бъдат прибрани в „ Защитена зона “.
Това обаче не успокои врачани, които се надяват животните да бъдат отстранени, с цел да могат да излизат без да се опасяват за живота си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР