Глупости. Така говорителката на беларуския президент Александър Лукашенко Наталия Ейсмонт

...
Глупости. Така говорителката на беларуския президент Александър Лукашенко Наталия Ейсмонт
Коментари Харесай

Слух: Последният диктатор в Европа е получил инсулт?

Глупости. Така говорителката на беларуския президент Александър Лукашенко Наталия Ейсмонт разяснява информацията, че водачът е претърпял инсулт.

По-рано украинският уебсайт " Деловая столица " популяризира информация за това, че президентът на Беларус е получил инсулт. В новината си украинският интернет запас се базира на анонимни източници в Минск. Именно със сериозните здравословни проблеми бе обяснена анулацията на работното пътешестване на Лукашенко в Гомел, което бе планувано за 27 юли.
" Нога да отговоря на това единствено с думата " нелепости ". ", сподели Ейсмонт.

На 28 юли Александър Лукашенко се срещна с представители на китайска корпорация и беседва по телефона с премиера на Армения.

От 1994 година Лукашенко е президент на Беларус. За себе си непретенциозно споделя, че се смята за на практика възпитаник на Примаков. И като подобен има двама идоли – Хитлер и Сталин. От последните двама има истински писания и персонални мемоари, аксесоари от Втората международна война, подписани от двамата диктатори. Тази неповторима лична сбирка Лукашенко сервира с неприкрито страхопочитание пред погледите на западни публицисти и политици в дребното моменти на срещи с тях в Беларус през 12-те години на ръководството му.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР