Глупаво е да се смята, че санкциите на Запада срещу

...
Глупаво е да се смята, че санкциите на Запада срещу
Коментари Харесай

Медведев: Санкциите само ще сплотят руското общество

Глупаво е да се счита, че глобите на Запада против съветския бизнес ще трансформират курса на съветските управляващи, съобщи някогашният съветски президент Дмитрий Медведев в изявление за съветската осведомителна организация РИА Новости.

Санкциите единствено ще сплотят съветското общество и няма да доведат до неодобрение на националните маси против управляващите, сподели Медведев, който понастоящем е заместник-председател на съветския Съвет по национална сигурност.

Междувременно продължава Срещата на върха на Европейския съвет. Лидери разискват войната в Украйна и съветската експанзия.

Основен акцент ще бъдат високите цени на електрическата енергия и елиминирането на газовата взаимозависимост от Русия. В план на заключителна декларация, представена от „ Ройтерс”, се показва, че водачите на страните членки ще работят дружно за взаимното закупуване на газ, полутечен природен газ и водород преди идната зима. 27-те ще координират и ограниченията за запълване на складове за газ - дейностите са ориентирани към буферни доставки от неруски газ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР