Глухарчето лекува рак – истинска история Наред с конвенционалната медицина

...
Глухарчето лекува рак – истинска история Наред с конвенционалната медицина
Коментари Харесай

Чай от корени на глухарче срещу рак

Глухарчето лекува рак – същинска история

Наред с стандартната медицина би трябвало да се употребяват и естествени медикаменти, а от време на време те работят даже по-добре от предстоящото. Освен всичко друго, с цел да се справите с заболяването са нужни положително мислене, неизменност и увереност.

Такъв образец за триумф над заболяването е казусът на Божо, който съумя да се излекува от подлата болест преди няколко години, само че защото рецептите в никакъв случай не остаряват, взехме решение да я публикуваме още веднъж.

Божо води една от най-сериозните борби, тази за живота си, само че той съумява да излезе победител благодарение на брачната половинка си. След десетилетие на битка за живот и интервенции на цели два рака, най-сетне той може да си въздъхне с облекчение.

Въпреки че лекарите му давали доста дребен късмет за живот, той въпреки всичко решил да не се отхвърля. Вече бил доста отпаднал и с доста дребен късмет за възобновяване, само че той почнал да се осведоми за естеството на болестта и методите за лекуване.

Със брачната половинка му не подминали и естествените лекове.

Божо трансформирал и диетата си. Отказал цигарите и алкохола и заменил питейната вода с прясна суроватка и чай. В допълнение към предписаните медикаменти, той употребявал млади борови връхчета и мед от глухарче.

Рецептата за лекарството, което му помогнало да се излекува, не е загадка, а брачната половинка му разкрива по какъв начин се подготвя. Не единствено този чай му е оказал помощ.

Той изцяло трансформирал метода си на живот и диетата. Започнал да приема прясна козя суроватка, боров прашец, боров мед, мед от глухарчета, чай от глухарчета и разнообразни други чайове.

Ето описа на този мъж във видеото ( видеото е на сръбски език)

Глухарчето лекува рак – рецепта за чай от корените
Извадете корена от глухарче. Трябва да внимавате, когато вадите целия корен, да не го повредите, с цел да не изтекат лечебните му сокове. Измива се добре от земята.

Вижте още: Пилешко месо със зеле и ориз

На четири литра вряла вода се прибавя една шепа корен от глухарче. Оставя се да ври единствено една минута. Оставя се да престои покрито в продължение на 10 минути, след което се прецежда. Добавете една лъжица мед за възстановяване на усета и пийте.

Слушайте рекомендациите на лекарите и техните препоръки, само че не се отхвърляйте и от естествените средства.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР