Глория в момента изглежда отвратително. Това заключиха много от хората,

...
Глория в момента изглежда отвратително. Това заключиха много от хората,
Коментари Харесай

Отврат! 50-годишната Глория изби голям комплекс, цяла България й се подиграва

Глория сега наподобява непоносимо. Това заключиха доста от хората, които са я виждали по участия в последните седмици.

Истината е, че Гло сама се е състарила и се е направила по-грозна с промяна в устните. Те наподобяват тези на Мара Отварачката в най-отвратителните й години.

Очевидно примата на попфолка избива комплекси, свързани с възрастта. Тя към този момент е на 50 години, а гаджето й няма и 40, което ненапълно нервира фолк дивата.

Новата уста на Глория е повече от нелепа и дори буди саркастичен звук. Тя прилича формата и външния тип на в@гина.

За да има втора в@гина, Гло е броила 2000 лева Пластичният хирург е прекалил с хиалурона в устните и по тази причина тя наподобява по този начин покъртително.

Глория постоянно е отричала, че си прави корекции по визията, само че в действителност тя е измежду първите в сектора, които си сложиха силикон на гърдите. И то, в случай че тя в никакъв случай не е страдала от синдрома на дребните цици, само че очевидно страда от комплекси и по тази причина не стопира да пипа несполучливо външния си тип.

Самият факт, че гаджето й е с 15 години по-младо от нея, значи, че примата е надълбоко комплексирана на тематика възраст и си мечтае да е по-млада. Уви, това няма по какъв начин да стане и с годините стартира от ден на ден да замязва на сбръчкана лелка.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Глория
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР