Глория умили почитателите си с пост във фейсбук, посветен на

...
Глория умили почитателите си с пост във фейсбук, посветен на
Коментари Харесай

Бабата на Глория шамаросвала гаджета й

Глория умили феновете си с пост във фейсбук, отдаден на баба й Недка.

Примата на фолка, която рядко разкрива персоналния си свят и страсти, показа благи мемоари с баба си, уроците, които е научила от нея, и по какъв начин й вдъхнала кураж да сбъдне фантазията си. Глория и брат й са от Русе, само че след развода на родителите им живеят известно време в Две могили при баба си Недка и дядо си Гого. Там бъзещата звезда на фолка приключва междинното си обучение с направление „ Механизатор в растениевъдството ” и има добито удостоверение за МПС – категория С. Точно за това време Глория описа в поста си.

„ Две години, откогато баба не е измежду нас! Тя ме научи на отговорност, дисциплинираност, да сготвям, да шия на машина, удряше по някой пестник на някое мое гадже, в случай че е сгафил доста - а бе, огромна работа беше, безстрашна и смела.... ”, написа Глория.

Когато получава опция да сбъдне фантазията си да се изявява на музикалната сцена, баба Недка й споделя: „ Щом всички хора могат да поемат отговорност за живота си, и ти можеш! ”. Вдъхва й кураж, че ще успее. „ Благодаря ти, бабче,че беше в първия важен етап на моя живот, а това е доста значимо! ”, приключва Глория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР