Глория спира да пее заради любовта си към млад и

...
Глория спира да пее заради любовта си към млад и
Коментари Харесай

Глория спира да пее заради грък милионер

Глория стопира да пее поради любовта си към млад и атрактивен грък милионер. Богатият елин до фолкдивата не е прочут у нас. Примата има връзка с красавеца от към година. Не инцидентно русчуклийката прекарва ваканциите си по гръцките плажове.

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до който заспива. Преди месец обаче тя най-сетне се похвали с красавеца с фото от Виена. Влюбената двойка явно се забавлява – гаджетата обиколиха няколко страни през последната година. Те по предписание отсядат единствено в 5-звездни хотели.
Половинката на Глория се занимава с търговия и хотелиерство. Гръкът има няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си. Заради финансово прелестното си гадже чалга иконата към този момент отхвърля участия и се е отдала на отмора, гарнирана с обич. От началото на лятото фолкаджийката приела да извие глас едвам 3-4 пъти. Певицата съвсем е замразила кариерата си и се отдала на заслужена отмора, разясняват хора в лекия род.

„ Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да вършим, някой, който да обичаме и нещо, на което да се надяваме”, съобщи преди няколко дни 46-годишната Глория. И добави, че сега е най-щастливия интервал в живота й. „ Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за интервали без ден отмора. Изгради име и кариера, има любовта на почитателите и никой няма да я не помни, в случай че едно лято си разреши лукса да не пее. Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко”, разкрива източни на 'Уикенд ".

Приятелят на чалга звездата е най-малко 10 години по-млад от нея. Мъжът е с леко прошарена коса и задоволително атлетичен. Явно връзките им са съществени, тъй като за първи път след края на връзката ѝ с Илия Загоров, Глория показва непосредственост с мъж. Преди това бе обществена загадка нейната спекулация с боса на ВИС-2 Георги Илиев, а след това и с оръжейния търговец Николай Гигов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР