Глория сложи край на спекулациите за отношенията с баща й

...
Глория сложи край на спекулациите за отношенията с баща й
Коментари Харесай

Глория прости на баща пияница, изпил парите за абитуриентската й рокля

Глория постави завършек на спекулациите за връзките с татко й Пенко, научи HotArena.

Примата на фолка сама е разкривала, че " посредством " на развода на родителите си е била изпратена на изгнание в селото на баба й и дядо й. Глория не можеше да му елементарни, че я е изоставил като дребна и в продължение на години не се е сещал да я потърси.

Преди време певицата показа, че най-тежко й е било, когато го е потърсила за абитуриентския си бал , с цел да му изиска пари за рокля, а той изобщо не се трогнал от молбите й и не дал и пукнат лев на18-годишната си щерка. " За пиянство имаше пари, а за мен и брат ми - не. Бях се зарекла в никакъв случай да не му проговоря ", признава чалга легендата.

Тези дни певицата постави завършек на мненията. Певицата поздрави татко си, който е музикант и свири на дудук. Тя показа фотография от собствен концерт, на която таткото на Глория е на първия ред на неин концерт и с усмивка посреща ръката й, до момента в който тя пее. „ Честит рожден ден на моя татко, Пенко! Винаги на първи ред и в моето сърце! Обичаме те! “, написа Глория под фотографията, предава „ Уикенд “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР