Глория Петкова не може да се дистанцира от любимата си

...
Глория Петкова не може да се дистанцира от любимата си
Коментари Харесай

Глория Петкова с онлайн уроци по грим - slava.bg

Глория Петкова не може да се дистанцира от обичаната си професионална сфера – модата.

В домашни условия тя всеки ден измисля друг стайлинг, в който да се издокара – като се стартира от облеклата, мине се през аксесоарите и се стигне до грима и прическата. И демонстрира какво е сътворила на своите почитатели.

Моделката се регистрира за всяка стъпка от слагането на своя макиаж, като по този метод дава на последователките си уроци по грим. От деликатното следене на това, което тя прави с лицето си, излиза наяве, че по него се нанасят най-малко 20 типа смазки, пудри, сенки, моливи, ружове, помади и всичко друго, което човек би могъл да се сети.

Любопитно е, че всичко това моделката слага на физиономията си със забележително точна ръка като на художник, напомняйки, че има изяви с четките и върху същински платна и даже е правила лични изложения. В същото време дребната ѝ дъщеричка, която към момента е съвсем бебе, се навърта към нея, попивайки от уменията на мама. В края на всеки сеанс Глория си прави специфична домашна фотосесия, с цел да покаже резултата от напъните си, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР