Глория отново се е върнала при годеника си Йордан Джермански

...
Глория отново се е върнала при годеника си Йордан Джермански
Коментари Харесай

Завърна ли се Глория при старото гадже?

Глория още веднъж се е върнала при годеника си Йордан Джермански и отново носи пръстена с елмаз от предприемача. Тази мълва се разнесе измежду фолк гилдията, откакто по бТВ бе излъчено изявление с нея, в което тя показва гордо бижуто.

Някои всемирски уеб сайтове побързаха да споделят тази вест, която обаче остава с изтекла отминалост, тъй като въпросното посещение в предаването "Преди обед " е от преди пандемията. Повторението на материала обаче подведе някои всемирски публицисти.

View this post on Instagram
A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on Jun 21, 2020 at 12:49am PDT

Припомняме ви, че Гло разтури сериозната си връзка наскоро. Тя изтъквала пред свои, че предприемача не можел да укроти бурната си ревнивост към изявите й на сцената. Към момента обаче няма амнистия за Данчо и той е надалеч от покоите на примата.

В същото време, певицата получи голям комплимент от журналиста Сашо Диков, който я назова жена от доста висока класа. И като визия, и като държание, като всичко тя е на равнище, нея не можеш да я свалиш, би трябвало да си доста специфичен като мъж, с доста специфични качества, с цел да я впечатлиш, изрази възхищението си към фолкдивата Стажанта.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР