Глория награби новия си мъж. Певицата за пореден път отпътува

...
Глория награби новия си мъж. Певицата за пореден път отпътува
Коментари Харесай

Глория показа как го прави с пловдивския бизнесмен СНИМКА

Глория награби новия си мъж. Певицата за следващ път отпътува за Гърция и се отдаде на ласките на обичания си. От близо година тя има връзка със абсурден предприемач от Пловдив, който е някогашен кандидат-кмет. Глория за първи път се осмели да качи фотография по какъв начин си целува с мъжа на сърцето си Йордан Джермански.

Джермански е един от огромните предприемачи на Пловдив, а през 2003 година едвам оцелява на косъм, откакто е взривен в личната си компания за произвеждане на бои. Той е ранен, откакто магазинът му на приземния етаж в постройката избухва с екот в 8,30 ч. сутринта през зимата на 2003 година Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в заплаха.

Оцелял на косъм, пловдивският предприемач и тогавашен най-млад кандидат-кмет на града към този момент има три деца и интензивно играе в политиката. Опитва още веднъж да стане властник на Пловдив, само че безрезултатно и взема решение да се ориентира към инвеститорски бизнес.

След години се среща инцидентно с Глория, само че пътищата им се разминават. Преди две години предприемачът имаше къс романс с топмодела Ирен Онтева и двойката даже бе на яхтено странствуване на о. Миконос, само че и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева предприемач и двамата преоткрили възприятията си.

източник:Lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР