Глория май често препрочита някои неща от биограгичната си книга

...
Глория май често препрочита някои неща от биограгичната си книга
Коментари Харесай

Глория: Тръгнах от нулата, затова не ме е било страх

Глория май постоянно препрочита „ някои неща от биограгичната си книга „ До последната усмивка ”.

Примата на фолка даде мотив за мнения откакто през миналата събота разгласява фотография, на която театралничи с книгата на дивана в дома си. Певицата показа, че си дава сметка какъв брой истории е разказала и какъв брой е не запомнила да спомене.

„ В каква буря съм била през всичките тези години и от нищо не ме е било боязън ! Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма по какъв начин да го е боязън! На моменти се наскърбявам, на моменти се забавлявам с този вманиачен, щур мой живот, който боготворя! Само да съм здрава, аз и околните ми - в случай че знаете, какви проекти имам още?! ”, загана звездата.

И продължи с това, че стремежът към учене и надграждане, продължаването напред, макар компликациите, са пътят към триумфа. „ Да носиш позитивното в себе си - гордея се с това мое качество! И не се оправдавам за това, че съм себе си. Да се стремя да се обкръжавам с хора, с които приказваме на един език и гледаме в една посока... И по какъв начин хора, които нямат изгода от теб, сами отпадат от живота ти - няма какво да вземат и не си им комфортна! Раче с асцендент Скорпион съм аз и за мен това е съвършената композиция, другояче не бих оживяла! ”, показа Глория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР