Глория е на музикалната сцена и под светлините на прожекторите

...
Глория е на музикалната сцена и под светлините на прожекторите
Коментари Харесай

Глория с невероятна интимна изповед! Разкрива тъмни тайни от миналото си

Глория е на музикалната сцена и под светлините на прожекторите към този момент 25 години, като за това време си завоюва признанието "Прима на българския фолк ", обещано ѝ от нейните фенове.

Тя обаче е от изпълнителките, които избират да пазят персоналния си живот надалеч от полезрението на медиите и не изпада в детайлности, когато стане въпрос за него.

Съвсем неотдавна тя склони да надигне леко завесата на пространството, отредено само за нея и околните ѝ, като сподели на почитателите си мъжа, спечелил сърцето ѝ - пловдивският предприемач Йордан Джермански.

Но в този момент тя е подготвена да направи освен това и е решена да разкрие какво се крие зад кулисите - това, което през годините е останало прикрито от публиката.

През декември тя ще опише историята на Галина Иванова, момичето от Русе, трансформирало се в обичаната от мнозина певица Глория.

Интимните детайлности към нея ще излязат нескрито дружно с надълбоко скрити секрети от предишното ѝ в автобиографичната ѝ книга "До последната усмивка ", която ще се появи на пазара преди наближаващите празници, прецизира dir.bg.

Звездата на "Пайнер " зарадва почитателите си в Инстаграм, споделяйки обложката на бъдещото издание.

"Моята книга! Моята история! Предстои нещо, което направихме с доста обич - аз и основната редакторка Маргарита Лозанова, за нейно величество публиката! Очаквайте я през декември ", гласи посланието към фрагмента, на който тя е облечена в гальовен бял тоалет с V-образно деколте.

От мненията към обявата ѝ излиза наяве, че феновете на брюнетката към този момент са създали предварителни резервации за заглавието и даже питат за електронен вид на книгата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР