Глобяват 13 от протестиращите шофьори в Добрич, които са участвали

...
Глобяват 13 от протестиращите шофьори в Добрич, които са участвали
Коментари Харесай

Глоби за шофьори блокирали пътя Добрич - Варна

Глобяват 13 от протестиращите водачи в Добрич, които са взели участие в блокирането на пътя от добруджанския град към Варна, заяви шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Никола Панчев.
По думите на Жулиян Минев, шеф на КАТ, санкцията е сред 100 -300 лева като при наново действие глобата е по-висока и може да бъде отнета книжката.

Отсечката от изхода на Добрич остана блокирана за към 30-40 минути при митинг на 12 ноември.

Панчев разясни, че до момента полицията не е употребила физическа мощ и помощни средства против протестиращите и моли законът да се съблюдава и да не се предизвикат служителите на реда.

Кметът на Добрич Йордан Йорданов също насочи апел да се съблюдава публичният ред, да не се позволяват вандалски прояви и провокации при декларираните нови митинги.

От общината оповестиха, че четирима уредници, декларирали за всекидневни митинги през седмицата, са отдръпнали уведомлението си с претекста, че се разграничават от проявеното към този момент гражданско непокорство.

Протестни автошествия се чака да има на 15 и 18 ноември по главните булеварди на Добрич, като недоволните водачи най-после ще се съберат пред общината.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР