Глобите за Граф Игнатиев може да стигнат един милион лева.

...
Глобите за Граф Игнатиев може да стигнат един милион лева.
Коментари Харесай

Фандъкова: Нов мандат? Рано е да се каже

Глобите за " Граф Игнатиев " може да стигнат един милион лв.. Няма да има компромис за никого, налагала съм най-големите наказания в страната и компаниите го знаят. 

Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова по Българска национална телевизия, след новите проблеми с ремонта на Графа и следващата наложена глоба от 280 000 лв. на Джи Пи Груп. 

Всеки има право да се пази. Не одобрявам никакви оправдания, пояснения и прекачване на отговорност. Всеки, работил по този план си носи отговорност. Санкции до този миг съм налагала както на изпълнителя, по този начин и на проектанта, и на надзора, сподели още Фандъкова. Нося всеки ден моята отговорност, само че политически спекулации по тази тематика няма да приема, безапелационна е тя. 

Обектът още не е открит. Предстои огромна комисия с външни участници за приемането и въвеждането в употреба, добави кметът на София. 

По мотив започващия през днешния ден ремонт на столичната ул. " Житница ", Фандъкова изясни, че ще бъде направена цялостна смяна на настилките, нови тротоари и ново осветяване.

Очаквам сензитивно облекчение на трафика по бул. " Цар Борис Трети " след стартирането на придвижването. Продължаваме ремонтите в Овча купел, добави Фандъкова. 

Тя благодари за търпението на жителите на квартала. Смятам, че качеството на живот с построяването на метрото там ще бъде в действителност на доста по-различно равнище. Наесен следва да бъде пуснат и първият сектор от третата линия на метрото, а единствено за 4-5 години 90% от наземният превоз на София е освежен с съвременни рейсове.

40 нови камери към този момент са сложени в бус лентите по всички булеварди в града, тъй че приканвам водачите да не нарушават разпоредбите за придвижване, акцентира Фандъкова. 

На въпроса дали ще се кандидатира за нов мандат като градоначалник на София, Фандъкова съобщи, че още е рано да афишира своето решение по тематиката. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР