Глоби за общо 2300 лв. наложи на Левски Дисциплинарната комисия

...
Глоби за общо 2300 лв. наложи на Левски Дисциплинарната комисия
Коментари Харесай

БФС глоби "Левски" с 2300 лв. за мача в Пловдив

Глоби за общо 2300 лева наложи на " Левски " Дисциплинарната комисия към БФС поради държанието на " сините " почитатели при гостуването против " Локомотив " (Пд) в неделя, приключило 0:0. 1000 лева е глобата за потребление на димки, довели до прекъсване на играта, а още 300 лева - за нерегламентирано потребление на факли. Отделно има глоба от още 1000 лева за обидни и нецензурни викания. В допълнение клубът от София е длъжен да възвърне нанесените от агитката щети на стадион " Локомотив ".

Междувременно стана ясно, че нападателят на " Левски " Станислав Иванов ще може да се включи пълноценно в зимната подготовка. Той претърпя интервенция от херния в понеделник и възобновяване му ще е към две седмици.

От травма се възвръща и вратарят Николай Михайлов, който също би трябвало да е подготвен за игра при започване на януари. Той сега е твърда запаса на черногорския национал Милан Миятович. Според казахстанския сайт vesti.kz точно Михайлов е най-подходящ за нов вратар на локалния първенец " Астана ", където ще търсят попълнение на този пост.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР