Глоби се налагаха за всичко – от счупен фар до

...
Глоби се налагаха за всичко – от счупен фар до
Коментари Харесай

В Момента В София Се Случва Нещо Гигантско! Полицейска Блокада, Полицията Масово Спира Луксозни Коли! Провежда Се

Глоби се постановяваха за всичко – от строшен фар до проблеми с документите.

Някои водачи се изнервиха. Габриела Василева обаче няма срещу: „ Според мен би трябвало всевъзможни водачи да се ревизират, освен първокласни коли ”. Според някогашната Мис България фокусът на акцията би трябвало да е върху индивида зад кормилото.

Целта на тези инспекции е да се дисциплинират водачите. Да не се основава едно усещане, че всеки може да прави каквото си желае и да се държи както си желае ”, посочи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов.

От началото на 2017 г столичната полиция е проверила над 39 000 коли и 64 000 души. При сходни интервенции са хванати над 2000 бежанци и 1200 души, оповестени за търсене.

В края на януари основният прокурор Сотир Цацаров разпореди инспекция в цялата страна за произхода на средства на лица, придобили недвижими парцели над 500 000 лв., както и първокласни коли.

Тогава той сподели, че има информация от Национална агенция за приходите, съгласно която в страната се ръководят 50 автомобила „ Майбах “, 193 „ Бентли “, 31 „ Ламборгини “, 68 „ Ролс Ройс “ и 93 „ Ферари “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР