Глобално проучване на един от лидерите в корпоративния софтуер VMware

...
Глобално проучване на един от лидерите в корпоративния софтуер VMware
Коментари Харесай

Две трети от компаниите са спечелили от преминаването към онлайн работа

Глобално изследване на един от водачите в корпоративния програмен продукт VMware демонстрира повишаване с 41 на 100 на чиновниците в района на EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка), които одобряват отдалеченото работно място като даденост, а не облага. За Поколението X - родените сред 60-те и 80-те години на ХХ век, този % нараства до 53.

В проучването на VMware са взели участие 2850 ръководители на бизнеси, както и чиновници в HR и ИТ отделите на фирмите.

Почти две трети (64%) от тях удостоверяват, че организациите им са спечелили от прекосяването към отдалечено работно място и те към този момент не биха желали да се върнат в предходния режим на работа.

В същото време се поражда угриженост дали мениджмънтът прави всичко допустимо да трансформира този факт в спомагателна еластичност за чиновниците си.

" Предизвикателствата от последните шест месеца принудиха фирмите да се приспособят към нови бизнес практики, при които " работа " не се равнява на " офис ". Бъдещето на работните процеси включва териториално отдалечени екипи, които носят със себе си и редица преимущества за бизнеса като по-висока работливост и работна нравственос, по-добри и разширени благоприятни условия за съдействие и асортимент на фрагменти ", разяснява Кристин Дал Щайдел, вицепрезидент на VMware за ЕМЕА.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР