Глобалният посланик на Международната детска социална програма на Газпром Футбол

...
Глобалният посланик на Международната детска социална програма на Газпром Футбол
Коментари Харесай

Глобалният посланик на Газпром Футбол за приятелство Франц Бекенбауер ще сподели своя опит с млади участници от целия свят

Г лобалният дипломат на Международната детска обществена стратегия на Газпром " Футбол за другарство " Франц Бекенбауер ще взе участие във финалните събития от Седмия сезон на програмата в Мадрид от 28 май до 2 юни. Събитията ще се проведат в границите на финала на Шампионската лига на УЕФА през 2019 година. Мадрид ще се трансформира в столица на основните събития от " Футбол за другарство ". Повече от 800 участници от разнообразни страни ще станат част от финалните събития. Това число включва 12-годишни млади футболисти и публицисти от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Сред участниците са 12-годишните очаквания на ПФК Лудогорец - Симеон Шишков (защитник), Райан Иванов (полузащитник) и Теодор Обретенов (вратар), както и Анна Шишкова (млад журналист).

Международният лагер на другарството обезпечава специфични класове за младите участници. Лагерът сплотява спортни, филантропични и просветителни стратегии. Участниците ще могат да покажат добитите умения на Световното състезание на " Футбол за другарство " 2019, където младите футболисти стават част от 32-та интернационалните тима на другарството. Според неповторимия принцип на " Футбол за другарство ", деца от разнообразни националности, пол и физически качества играят в един тим.

За първи път Международният конгрес на " Футбол за другарство " ще бъде част от финалните събития на програмата. Участниците във форума са специалисти в региона на развиването на детския и юношески спорт от целия свят. Треньори, лекари на юношески тимове, публицисти от водещи международни медии, известни футболисти, представители на футболни академии и федерации ще обсъдят въпросите за подготовката на млади футболисти за интернационалните надпревари, нови способи на спортно обучение, правила за образуване на сполучлив юношески тим, способи за професионално развиване на младите футболисти.

Тази година един от представителите на Форума ще бъде международната футболна легенда, двукратният собственик на Ballon d'Or - Франц Бекенбауер. В Мадрид Франц Бекенбауер, световен дипломат на плана, ще се срещне с младите участници от " Футбол за другарство " и ще им опише за спортния си опит, забавни случки от професионалната си процедура, ще показа знанията си по какъв начин начинаещите спортисти да реализират високи резултати.

" Огромна чест е да бъда част от Международната детска обществена стратегия на Газпром " Футбол за другарство ". Ценностите, насърчавани от младите участници от разнообразни страни, са безконечни: без концепцията за тъждество, добрина и правдивост не можем да имаме един уравновесен свят. Привличането на деца с готовност за съдействие и другарство е главната цел, тъй като способността да правиш взаимни отстъпки, да намираш общ език с най-различни хора е ключът към триумфа в живота, без значение дали те ще изберат професионална спортна кариера или нещо друго ", показа Глобалният дипломат на " Футбол за другарство " Франц Бекенбауер.

“Много се веселя, че програмата „ Футбол за другарство “ ми дава опция да се срещна с професионални футболисти и че тази година в Мадрид ще беседвам с същинска футболна легенда - Франц Бекенбауер! Чудесно е да бъдем част от подобен световен план, подсилен от известни спортисти от целия свят! За мен това е огромна мотивация да последвам фантазията си! ", показа Софи Фолдс, 12-годишен млад дипломат на " Футбол за другарство " от Вашингтон (САЩ).

Участниците във финалните събития ще посетят и финала на Шампионската лига 2019 на стадион Уанда Метрополитано в Мадрид.
Повече за „ Футбол за другарство “ :

От 2013 година " Газпром " провежда Международната детска обществена стратегия " Футбол за другарство ". Основните полезности, насърчавани от участниците в програмата, са другарство, тъждество, правдивост, здраве, мир, лоялност, победа, традиция и чест. Футбол за другарство се поддържа от ФИФА, УЕФА, Международния олимпийски комитет, футболни федерации от разнообразни страни, интернационалните благотворителни фондове за деца и водещи международни футболни клубове. През предходните шест сезона програмата събра повече от 5,5 хиляди участници и над 4,5 милиона почитатели, в това число известни спортисти, художници и политици.

Официални интернет запаси на програмата:

Фото и видео материали: http://media.footballforfriendship.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/FootballForFriendship/

YouTube: https://www.youtube.com/user/FOOTBALL4FRIENDSHIP

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Football_for_Friendship

Twitter: https://twitter.com/football4f

Website: https://www.gazprom-football.com/en/home.htm
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР