Глобалните промени в човечеството, на които сме свидетели днес, са

...
Глобалните промени в човечеството, на които сме свидетели днес, са
Коментари Харесай

След два месеца светът ще навлезе в нова ера: Астроложка говори за бъдещето на човечеството

Глобалните промени в човечеството, на които сме очевидци през днешния ден, са началото на още по-големи катаклизми. Според астролога Елена Максимова доста скоро ще настъпят нови времена, човечеството ще навлезе в нова епоха.

На 21 декември се чака нова Ера на въздуха, която ще размени Ерата на Земята. След няколко месеца ще дойдат световни промени, Сатурн и Юпитер ще се обединят в първата степен на Водолей.

Ерата на Земята за последно се е състояла сред 1226 и 1425 година. Кървави борби се провели преди нея, а мощната страна Киевска Рус преживявала последните години на своето единение. Смяната на епохите неизбежно довела до промени в икономическия и политическия живот.

Глобалните промени принудили хората да премислят своите полезности.

Материалните неща са изчезнали на назад във времето, през днешния ден главното благосъстояние са знанията, информацията, партньорството и глобализацията. Парите в скоро време ще бъдат премахнати, несъмнено не изцяло. Светът върви към обстоятелството, че доста неща могат да се вършат без персонално наличие (времето на смартфоните).

Световният хайлайф неизбежно ще се промени. Олигарсите ще правят отстъпка и ще бъдат сменени от амбициозни млади мозъци с разнообразни полезности. Периодът от 19 до 25 октомври е време на огромни неточности и пропуски. Астрологът поучава да не рискувате спестяванията си, а да действате с мисъл.

Съвсем скоро обстановката в света ще стартира да се усъвършенства и ще дойдат светли времена. В момента би трябвало да имате самообладание.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР