Глобалните проблеми с продоволствената сигурност ескалираха заради ограничителните мерки срещу

...
Глобалните проблеми с продоволствената сигурност ескалираха заради ограничителните мерки срещу
Коментари Харесай

Путин предложи да помогне в борбата с дефицита на продоволствие след отмяната на санкциите

Глобалните проблеми с продоволствената сигурност ескалираха поради ограничаващите ограничения против Русия от страна на Съединени американски щати и Европейския съюз, сподели съветският водач Владимир Путин в диалог с италианския министър председател Марио Драги, оповестява пресслужбата на Кремъл.

Путин предложи да помогне в битката с дефицита на храна след анулацията на глобите

„ Ситуацията се утежни вследствие на антируските ограничавания, наложени от Съединени американски щати и Европейския съюз “, сподели президентът.

По неговите думи, Москва е подготвена да способства за превъзмогването на продоволствената рецесия, в случай че глобите могат да бъдат анулирани. Говорим за експорт на зърно и торове.

Държавният глава също по този начин назова неоснователни обвиняванията против Москва за усложненията в доставките на селскостопанска продукция на международните пазари, защото те са свързани, наред с другото, със разстройства в работата на индустриалните и логистичните вериги, както и с финансовата политика на Запада по време на епидемията от COVID-19.

Припомняме, че генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш измисли по какъв начин да " избави " украинското зърно, заседнало в блокираните пристанища, и да го достави на международните пазари. Той предлага „ да се отстранен редица наказания “ от Русия и Беларус. Говорим за рестриктивните мерки върху износа на калиеви торове.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР