Глобалните иноватори от LG Electronics Inc. (LG) са готови да

...
Глобалните иноватори от LG Electronics Inc. (LG) са готови да
Коментари Харесай

LG открива нова лаборатория за изкуствен интелект в Северна Америка


Глобалните иноватори от LG Electronics Inc. (LG) са подготвени да дефинират бъдещето на изкуствения разсъдък за потребителите и бизнеса през идващите години с помощта на основаната от тях нова огромна лаборатория в Северна Америка, която си партнира с водачи в университетските среди и започващите компании.

Тази седмица започва работата си новата лаборатория на LG Electronics за проучвания свързани с изкуствения разсъдък в Канада, уголемение на новоразработената към този момент такава в Силициевата котловина в Санта Клара, Калифорния. Поддържайки визията на LG, че изкуственият разсъдък е основна вероятност за напредък, северноамериканските лаборатории в допълнение усъвършенстват опциите на марката за световни проучвания, които до момента включваха проучвателен центрове в Южна Корея, Индия и Русия.

В допълнение, LG влиза в партньорство с Университета в Торонто, който е международно приет с резултатите си в региона на машинното самообразование и изкуствения разсъдък.

„ Изкуственият разсъдък ще окаже въздействие върху живота на всички, променяйки метода, по който живеем, работим и си почиваме “, сподели президентът и основен механически шеф на LG Electronics – доктор И. П. Парк. „ Ранното внедряване на изкуствения разсъдък в устройствата през днешния ден слага началото на утрешните умни градове, домове и бизнес, всички те с благоприятни условия, за които никой даже не е мечтал към момента “. Той добави, че лабораториите в Северна Америка и партньорството на LG с университета в Торонто ще играят основна роля в основаването на технологии, определящи бъдещето.

По време на петгодишното си изследователско партньорство с Университета в Торонто, което е в размер на няколко милиона $, LG ще надгради тактиката си, наречена Open Platform-Open Partnership-Open Connectivity, с цел да разшири екосистемата обвързвана с изкуствения разсъдък. Новата лаборатория ще се възползва от опита на откривателите от Университета в Торонто, които от своя страна в този момент ще имат опция да работят един до друг с разрастващите се американски и канадски LG екипи. Допълвайки работата си, задачата на LG е да си сътрудничи и влага в започващи компании в Северна Америка.

Президентът на Университета в Торонто – Мерич Гертлер гледа на LG като на трогателен, нов сътрудник за проучвания в региона на изкуствения разсъдък. „ Университетът в Торонто е разчувствуван да си партнира с новаторска световна компания каквато е LG защото нашите откриватели не престават да напредват в тази сфера. Наличието на такива водещи, интернационалните компании в нашата новаторска екосистема укрепва опциите за нашите преподаватели, студенти и започващи компании в цяла гама от дисциплини “

В отговор на вижданията на Президент Гертлер, доктор Парк съобщи: „ Всички решения свързани с изкуствения разсъдък на база подробни проучвания ще революционизират нашето взаимоотношение със света, който ни заобикаля по нови, безпроблемни способи, които употребяват контекстуални данни като биометрия, страсти, жестове и, несъмнено, глас. “ Той изясни и трите съществени стъпки в тактиката на LG по отношение на изкуствения разсъдък:

“Първата е обвързвана със способността да се развиват с течение на времето - колкото повече употребявате нашите артикули, толкоз повече те се трансформират, с цел да посрещнат вашите характерни потребности. Втората е интеграцията на изкуствения разсъдък във връзка с разнообразни точки – да има безпроблемно, поредно потребителско преживяване във връзка с цялото продуктово портфолио на LG – от свързани уреди и тв приемници до коли и смарт телефони. Третата е откритостта: нашата тактика е да осигурим най-хубавото прекарване на нашите клиенти обвързвано с изкуствения разсъдък като използваме опциите на водещи партньори”, изясни
доктор Парк.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е международен водач и софтуерен модернист в потребителската електроника, мобилните връзки и домакинските електроуреди. В компанията работят 77 000 души в 125 представителства по целия свят. С продажби за 2015 година на стойност 48,8 милиарда $ (56,5 трилиона корейски вона), LG се състои от четири бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution и Vehicle Components – и е един от водещите международни производители на тв приемници с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR сътрудник на 2016 година

Основан през 1827, Университетът в Торонто е най-големият на територията на Канада, приет за международен водач в проучването и образованието. Университетът има непрекъснато наличие в най-хубавите 25 образователни заведения в света. Отличителният факултет, стипендиите и богатият избор от университетски благоприятни условия продължава да съставлява интерес от страна на учени и студенти от целия свят.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР