Глобалната върхушка обяви планове под егидата на ООН за изграждане

...
Глобалната върхушка обяви планове под егидата на ООН за изграждане
Коментари Харесай

Протоколи на глобалистките мъдреци

Глобалната върхушка разгласи проекти под егидата на Организация на обединените нации за създаване на изцяло цифрово световно общество на планетата до 2030 година

Световните глобалистки структури приготвят повсеместното основаване на така наречен цифрова обществена инфраструктура. Става дума за цялостна система за електронно следене и надзор на човек, включваща освен неговите разноски и персонални желания, само че и здравословните му, трудови и просветителни действия, както и придвижването, което ще бъде лимитирано под претекст за битка против „ стоплянето на климата “.

Не остава доста време?

Няколко несистемни американски медии оповестиха, че Програмата за развиване на Организация на обединените нации (ПРООН), Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Фондация Рокфелер с поддръжката на Европейския съюз и Международния валутен фонд (МВФ), както и Световният стопански конгрес (СИФ/WEF) в Давос започват акция за ускорение на използването до 2028 година в 50 страни по света на „ цифрова социална инфраструктура “ (Digital Public Infrastructure, DPI).

Тази инфраструктура обезпечава три съществени точки, условно наречени „ протоколи “.

Първо: отвод от хартиени документи и цялостен преход към цифрови персонални карти, в това число поддържане на електронни имунизационни паспорти за всяко лице.

Второ: във финансовия бранш – отвод от пари в брой и цялостен преход към цифрови разплащания посредством по този начин наречената цифрова валута на централната банка, която има общоприетото редуциране CBDC (от британски – Central Bank Digital Currency).

Трето: всеобщ продан на цифрови данни, който е вероятен с универсалното владение на смарт телефони с достъп до интернет, употребявайки всички типове обществени мрежи.

„ Тези три протокола нормално са нужни за множеството интервенции с цифрови услуги, като издаване на позволения,... продан на данни сред институции и консуматори и най-после за разрешаване на онлайн заплащания “, изяснява американският информативен запас The Sociable.

„ Приоритизирайки тези три протокола, Организация на обединените нации споделя, че локалните управляващи могат да положат основата за сполучливото развиване на цяла екосистема от цифрови услуги, съобразени с неповторимите потребности на тяхната общественост... ", показва уеб сайтът.

" Световният стопански конгрес планува цифровата еднаквост да бъде обвързана с всичко от финансови услуги и медицински досиета до пътешестване и цифрово ръководство. Всичко това са съставни елементи на DPI “, показва The Sociable.

Програмата за внедряване на DPI се назовава „ 50 в 5 “, т.е. 50 страни по света би трябвало да внедрят „ цифрова социална инфраструктура “ в границите на пет години, до 2028 година

Несистемният портал Planet Today написа, че „ 50 страни са избрани като световни тестови уеб сайтове “. Първоначално DPI ще работи в Африка, изключително Африка на юг от Сахара, и Индия, а по-късно „ възнамерява да пусне цифрови персонални карти в международен мащаб до 2030 година, с цел да обхване всички жители на държавите-членки на Организация на обединените нации “.

Всичко най-хубаво за децата?

Програмата „ цифрова социална инфраструктура “ се извършва под егидата на Организация на обединените нации и затова има световен темперамент. Той на практика е натрапен на страните и никога няма целесъобразен темперамент.

На страницата си в известната обществена мрежа ПРООН убеждава, че „ цифровата социална инфраструктура (DPI) е нужна на страните, с цел да подобрят своите стопански системи и благосъстоянието на хората “.

През септември тази година към този момент упоменатият Световен стопански конгрес, този авангард на глобализма, разгласява поредност от публикации, насърчаващи концепцията за необятно публикувано, международно използване на DPI под претекст за отбрана на ползите на елементарните жители и изключително на децата.

„ 2023 година бележи крайъгълен камък по пътя към реализиране на задачите на Организация на обединените нации за стабилно развиване и опция за оценка и обзор на нашите старания за осъществяване на правата на всяко дете по света “, нахално лъже уебсайтът на WEF.

„ Дигиталната обществена инфраструктура, която се отнася до главните цифрови благоприятни условия на цели общества, които включват взаимоотношение и шерване на данни, е разпозната като основен преход, нужен за ускорение на дейностите за реализиране на Целите за стабилно развиване и реализиране на резултати за децата до 2030 година “, продължава VEF.

Има обаче и други отзиви.

„ Ако DPI е сполучлив, държавните управления и корпорациите ще бъдат упълномощени да ползват системи за обществена оценка, които могат да дефинират къде и по какъв начин можете да пътувате, какво имате право да консумирате и по какъв начин можете да правите транзакции с цифровите си пари “, написа несистемният Американският портал The Exposé.

„ Защитата на „ правата или сигурността на децата “ е тактичност на глобалистите, които предизвикват технократска система, която дейно ще отхвърли правата на всички хора, в това число децата... "

" DPI е трик за ускорение на приемането на цифрови документи за идентичност и цифрови заплащания до 2030 година “ – акцентира The Exposé.

За цифровите пари и електронните паспорти

Глобалистите възнамеряват, че цифровите пари, като част от DPI, ще станат единственото средство за заплащане в целия свят до 2030 година Ръководителят на МВФ Кристалина Георгиева неотдавна сподели, че МВФ „ работи интензивно върху световна платформа за CBDC “.

Какво значи това? Георгиева изясни, че няма смисъл всяка страна да има единствено лична цифрова валута. Според нея CBDC на обособените страни „ би трябвало да са съвместими един с различен “.

„ Ако желаеме да успеем, за по-ефективни и транспарантни транзакции, CBDC не могат да бъдат фрагментирани от национални оферти “, сподели Георгиева.

Австралийското държавно управление, пропито от концепциите на WEF, е водач във въвеждането на DPI в своята страна. Според несистемния американски портал The People`s Voice " Австралия се готви да забрани парите в брой в цялата страна и скоро ще принуди всички жители да носят цифров паспорт, с цел да могат да вземат участие в обществото ".

Тоест без електронен паспорт австралиецът ще стане заточеник.

„ Не се заблуждавайте “, продължава порталът, „ Австралия поставя основите за основаването на ново световно безкешово общество като част от по-широка скица за цялостно отнемане на хората от техните свободи. “

Европейският съюз и Канада вървят в крайник с Австралия. Наскоро канадският министър председател Джъстин Трюдо се срещна с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и разискаха „ изискванията за съдействие “ в насърчаването на електронни паспорти за жители на Европейски Съюз, Канада и по света.

„ Дигиталното партньорство ще даде опция на Канада и Европейски Съюз да имат по-силен общ глас в многостранни конгреси, където е подходящо, да предложат взаимно създадени решения на интернационалните сътрудници и да напреднат в нашите общи стратегически цели “, споделиха Трюдо и фон дер Лайен в взаимно изказване.

За какви „ интернационалните сътрудници “ приказваме? Канада и Европейски Съюз, отбелязва западната преса, приказват за „ взаимни старания за подсилване на тяхното надлежно двустранно и многостранно съдействие във конгреси като G7 и G20 “.

Както отбелязва The People`s Voice, базирайки се на доста специалисти, „ една система за цифрова идентификация може да докара до робия, сходна на тази, следена в Китай при системата за обществен рейтинг, която е в действие там “.

Контрол на пътуването

Дигитални пари, цифров паспорт, смарт телефон с куп електронни „ услуги “... Това не е всичко. Дигитализацията на живота няма да разреши на глобалистите изцяло да слагат под надзор човек, в случай че той има свободен достъп до храна и в случай че не е стеснен в придвижването.

Съответно глобалисткият „ хайлайф “ би трябвало да реши тези два съществени казуса. В тази връзка той продължава да нагнетява нервност за „ стоплянето на климата “.

Този мит е най-хубавият метод за разрешаване на казуса с управлението на достъпа на хората до храна и тяхното придвижване.

В интернационалното осведомително поле е хвърлена тезата, че потреблението на превоз от хората сякаш води до излъчвания на въглероден диоксид в такива количества, че планетата сигурно ще прегрее.

Как се води публичното мнение до това? Компаниите, свързани с WEF, оповестиха, че всички пътувания в близко бъдеще ще бъдат строго лимитирани от „ лични квоти “ за излъчвания на въглероден диоксид, които се допуска, че всеки човек ще има.

Според взаимен „ отчет “ от обвързвания с WEF туристически колос Intrepid Travel и „ изследователския “ институт The Future Labs Institute, на множеството хора ще бъде неразрешено да пътуват, с цел да „ спасят планетата от световен срив “. Това е бъдещето на човечеството, планувано в техния отчет „ Устойчиво бъдеще на пътуването “.

„ Личните въглеродни заеми могат да оказват помощ за понижаване на въглеродните излъчвания и общите разноски за пътешестване. Тези заеми ще дойдат под формата на паспорти, които ще принудят хората да разпределят своите въглеродни излъчвания съгласно световния въглероден бюджет от 750 милиарда тона до 2050 година “, се споделя в отчета.

Недостиг на храна

„ Загрижеността “ за понижаване на излъчванията на метан и въглероден диоксид изяснява настояването на глобалистите да понижат селскостопанското произвеждане и по-специално производството на месо.

Казват, че селското стопанство е отговорно за 60% от излъчванията на метан, които унищожават планетата. Но в реалност това ще предизвика световен дефицит на храна и ще управлява достъпа до храна. Съответно тези, които се пробват да се изключат от „ цифровата социална инфраструктура “, няма да имат достъп до храна.

Създаването на по този начин наречения „ Глобален метанов център “ от глобалистите е отдадено на задачите за заличаване на селското стопанство под прикритието на понижаване на световните температури – оперетна конструкция, за която се твърди, че се състои от специалисти по климата, чиято задача е извънредно световен PR на „ дневния ред за климата “. Те пропагандират тезата, че с цел да се „ избави ” планетата е належащо да се закрият аграрни ферми по света.

А 13 страни към този момент са се заели с „ понижаване на излъчванията на метан “ посредством минимизиране на селскостопанското произвеждане и закриване на агробизнеси.

Този ангажимент беше стихотворец от Австралия, Аржентина, Бразилия, Буркина Фасо, Германия, Испания, Панама, Перу, Съединени американски щати, Уругвай, Чехия, Чили, Еквадор.

Моля, имайте поради, че измежду тези страни има огромни международни производители на месо, като Австралия, Аржентина, Бразилия и Испания.

Очаква се броят на участниците в тази неуместна самодейност да пораства, защото има доста страни, чието управление е подчинено на глобалистите или просто е докарано на власт с тяхна помощ.

Цялата власт на СЗО

Това повдига въпроса: къде е структурата, която ще поеме ролята на световен ръководещ орган. Това въобще не е Организация на обединените нации. Това е Световната здравна организация (СЗО), която се управлява и финансира от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, фондация " Отворено общество " на Джордж Сорос (организация, считана за нежелана в Русия).

Сега СЗО поставя всички старания за поощряване на по този начин наречения световен „ Пандемичен контракт “, който се приготвя за сключване през май 2024 година на Световната здравна асамблея.

Този документ ще бъде подписан (ако има такива) от министрите на опазването на здравето или съответните длъжностни лица, които не са определени посредством гласоподаване. Държавите, които подпишат това съглашение, ще трансферират своя суверенитет на СЗО, която от този момент нататък ще стане де факто най-висшият международен управителен орган.

„ Споразумението за пандемията “ планува въвеждането на електронен „ ваксинален паспорт “, който ще стане по-голям за жителите на всички страни от гражданския паспорт и ще бъде пропуск към „ естествен живот “.

Без „ ваксинален паспорт “ човек няма да може да се движи по света, достъпът му до финансови запаси ще бъде блокиран и така нататък под претекст, че без „ имунизация “ човек ще съставлява опасност за здравето на други хора.

В същото време СЗО ще има властта да разгласи „ пандемия “ когато и да е. И надлежно СЗО ще стане главният регулатор на рестриктивните мерки на световно равнище. Ясно е, че новите „ пандемии “, оповестени от СЗО, ще бъдат лост за световно ръководство.

Плановете на глобалистите не са ориста на света. Задачата на глобалисткия хайлайф – парична фракция от параноични сатанисти – е да заблуди хората, да прикрие всичките си мизантропски планове с лозунги за общото богатство и улеснение. Вече сме претърпели нещо сходно. И то не по лично предпочитание.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР