Глобалната тенденция към универсална компютъризация значително опростява работните процеси в

...
Глобалната тенденция към универсална компютъризация значително опростява работните процеси в
Коментари Харесай

В Русия сложиха VR очила на крави

Глобалната наклонност към универсална компютъризация доста опростява работните процеси в доста области и разрешава постигането на невиждани резултати. Руските производители на мляко не изостават от международните стандарти и даже са подготвени да предложат на пазара нови и непредвидени решения.

Прототип на очила за виртуална действителност е тестван във плантация в Московска област за възстановяване на изискванията за крави, написа уеб сайтът на Министерството на земеделието и храните на Московска област. Експерименталните проби бяха извършени от компанията Milknews във фермата " Рус Молоко " на крайградския регион Раменски.

Технологичният напредък като дейно средство за произвеждане

Комбинацията от дълготраен опит и технологии е ключът към устойчивото развиване на промишлеността. За решаването на належащи проблеми в производството на мляко от ден на ден се включват специалисти освен в профилирани области, само че и експерти в региона на ИТ технологиите.

Освен физическите потребности, откривателите стартират да обръщат повече внимание на прочувственото положение на животните. Примери за млечни ферми от разнообразни страни демонстрират, че в спокойна атмосфера количеството, а от време на време и качеството на млякото доста се усилва.
 Защо Русия внесе 45 000 крави от Европа през тази година?
Защо Русия внесе 45 000 крави от Европа през тази година?

Вносът е на стойност към €100 милиона

Американските фермери конфигурират в боксовете автоматизирано въртящи се четки, които заместват масажиста на кравите. В Европа се употребяват роботизирани системи, с цел да обезпечат оптимално свободно придвижване на добитък във фермата. В Подмосковието производителите конфигурират звуково съоръжение за лъчение на класическа музика, чийто релаксиращ резултат въздейства позитивно на производството на мляко.

Служители на една от най-големите ферми в района на Московска област, дружно с ИТ специалисти, взеха решение да проведат опит, откакто изследваха резултата от виртуалната действителност и създадоха макет на VR очила.

Чуждестранните проучвания удостоверяват смисъла на вътрешното развиване

Според разбор на благосъстоянието на млечните говеда от сътрудници на университета Wageningen University в Нидерландия, изискванията на околната среда оказват доста въздействие върху здравето на кравите и, като разследване, върху качеството и количеството на създаденото мляко. Тези открития се удостоверяват и от откриватели от Шотландския селски лицей в Шотландия. Въз основа на изявленията със аграрни стопани, употребяващи разнообразни системи за възстановяване на хуманното отношение към животните, беше дефинирана връзка сред позитивния, в това число прочувствен, опит на кравите и позитивния резултат върху производството на мляко.
 Проблемът на Индия с кравите придобива съществени стопански и политически измерения
Проблемът на Индия с кравите придобива съществени стопански и политически измерения

Какви са подхванатите от държавното управление ограничения, които могат да спънат Моди?

Процесите би трябвало да регистрират освен формата, само че и наличието

Разработчиците на студиото за виртуална действителност, в съдействие с ветеринари и консултанти от производството, приспособиха човешки VR-очила, като взеха поради структурните особености на главата на кравите. Въз основа на многочислени изследвания на зрението на говеда, показващи, че кравите по-добре възприемат нюанси на алената част от спектъра и по-слабите зелени и сини тонове, архитектите по виртуална действителност сътвориха и неповторима стратегия за симулация на лятно поле.

Подобренията на технологиите би трябвало да обиден промишлеността като цяло. По време на първия тест специалистите записват понижаване на тревогата и повишение на общото прочувствено въодушевление на стадото. Влиянието на VR очилата върху производството на мляко от крави ще бъде показано от в допълнение изцяло изследване. Запазвайки позитивна динамичност на наблюденията, разработчиците имат намерение да мащабират плана и да модернизират вътрешната сфера на производството на млечни артикули.
 В Швейцария се разтревожиха: Кравите станали прекомерно огромни
В Швейцария се разтревожиха: Кравите станали прекомерно огромни

Трябвало да строят нови обори с по-големи клетки
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР