Глобалната платформата за интернет обмен от групата на Нетера -

...
Глобалната платформата за интернет обмен от групата на Нетера -
Коментари Харесай

NetIX обяви по-изгодна ценова листа за клиентите си

Глобалната платформата за интернет продан от групата на Нетера - NetIX, разгласи обновена и по-изгодна от досегашната си ценова листа за присъединение на нови членове към своята Ethernet мрежа. Ethernet е частна, основана на директна съгласуваност, паралелна на интернет мрежа за транспорт на данни. В случая на NetIX тя е световна и свързва над 200 центъра за данни по света – както по-малки, самостоятелни уреди, по този начин и дейта центрове на световноизвестни марки.

Към момента към нея са присъединени над 180 от най-големите снабдители на наличие, интернет компании и повече от 30 други платформи за интернет продан.

NetIX непрестанно се стреми да усъвършенства услугите и удовлетвореността на клиентите си, като интензивно търси способи да обезпечи най-голяма стойност на допустимо най-хубавата цена.

Дeaн Белев, вицепрезидент на NetIX, разяснява: „ Ние знаем какъв брой доста нашите клиенти разчитат на нас и на услугата ни за Ethernet съгласуваност и това ни стимулира да вършим позитивни промени. Актуализирахме ценовите оферти на над 300 неповторими маршрута в нашата мрежа, всеки от тях с 32 разнообразни потенциала, със предпазени и незащитени варианти. Отне доста време и старания, само че ние знаем, че си коства за нашите клиенти, изключително в актуалната икономическа конюнктура. “

В тази актуализация на цените е включен и EllaLink. През юни тази година NetIX разгласи, че е наел потенциал от EllaLink – оптичният подводен кабел с огромен потенциал и ниски времезакъснения, който непосредствено свързва Латинска Америка и Европа. Чрез него данните минават дистанцията сред двата континента за 60 милисекунди, което е рекордно бързо спрямо досегашните решения. EllaLink и тази светкавична връзка в този момент са в мрежата на NetIX като част от световната ѝ инфраструктура.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР