Глобалната платформа за краткосрочно отдаване на жилища под наем Airbnb,

...
Глобалната платформа за краткосрочно отдаване на жилища под наем Airbnb,
Коментари Харесай

Airbnb започна война срещу младите купонджии

Глобалната платформа за краткосрочно отдаване на жилища чартърен Airbnb, която се употребява като опция на хотелско настаняване, разгласи " война " на младите купонджии. Компанията ще забрани на жители на възраст под 25 години да наемат жилища наоколо до техния непрекъснат адрес, оповестява Fortune. Освен това те би трябвало да имат най-малко три позитивни ревюта от домакини. Младежите ще имат право да резервират къщи в други градове, само че не се оповестява на този стадий дали и в тези случаи резервациите ще са придружени от рестриктивни политики.

По този метод платформата се стреми да се опълчи на практиката младежи да провеждат всеобщи празненства в съседски къщи. В края на предходната година в гр. Оринда, Калифорния при сходен ваучър, проведен в къща, наета през Αirbnb 5-тима души бяха убити.

Междувременно от ден на ден притежатели на къщи, които се отдават чартърен през Airbnb афишират, че обмислят да продадат парцелите си. Поради пандемията от ковид19 броят на резервациите от туристи е толкоз дребен, че не може да покрие разноските по поддръжка на парцелите, изключително в случай че те са били купени с заем.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР