Глобалната мрежа Endeavor, която за 20 години е подкрепила 1600

...
Глобалната мрежа Endeavor, която за 20 години е подкрепила 1600
Коментари Харесай

Endeavor прие още 5 български предприемачи в глобалната си мрежа

Глобалната мрежа Endeavor, която за 20 години е подкрепила 1600 бизнесмени от 1000 компании в 30 страни, утвърди петима нови български бизнесмени от две компании по време на 76-ия интернационален селекционен панел (ISP) на организацията в Маями през декември, оповестява Дарик.

Ето и новите имена:

Сабина Гьошева, Валентина Безуханова и Деница Бумбарова, съоснователи на by FAR – бранд за висококачествени дамски обувки. Още с първата сбирка през 2016 година by FAR е видяна от VOGUE и основни специалисти в стилната промишленост. Марката реализира триумф бързо, като продава в едни от най-престижните бутици в Париж, Лондон и Ню Йорк. Година след основаването си компанията към този момент има над 80 000 почитатели в Instagram, а измежду клиентите й са и международно известни имена като актрисите Деми Мур и Алисия Викандер.

Целевата група клиенти на компанията е новото потомство дами – милениали, които имат афинитет към модата и в това време държат на комфорта. Обувките се създават от висококачествена италианска кожа по дизайн на съоснователките в България.

Татяна Миткова и Александър Сумин, двама от общо тримата съоснователи на ClaimCompass. Компанията е основана през 2016 година и е профилирана в даването на правна помощ за издействане на компенсации при закъснели и анулирани полети. През 2017 година ClaimCompass е определена за "Най-добър стартъп в начален стадий " на церемонията Central European Startup Awards (CESAwards).

Категорията отличава компании с двегодишна история, които имат максимален прогрес по линия на своя напредък, нововъведения и влияние върху средата, в която оперират. На 76-ия интернационален селекционен панел в Маями бяха определени 36 бизнесмени, ръководещи 22 компании от 13 страни.

Като част от мрежата на Endeavor, всички те получават достъп до експертизата на над 3000 бизнес водачи, консултанти и ментори от целия свят, както и до редица услуги, ориентирани към подобряването на тактиката за напредък и усъвършенстването на бизнес процесите на ръководените от тях компании. Endeavor ги подкрепя и в привличането на клиенти, сътрудници и финансиране.

Предприемачите на Endeavor вземат участие също по този начин в значими просветителни и консултантски стратегии, създадени особено от сътрудници на организацията.

С днешна дата Endeavor Bulgaria поддържа 19 бизнесмени от 12 компании, генериращи доходи за над 120 млн. лева годишно и осигуряващи повече от 750 добре платени работни места.

Международните селекционни панели са финалната фаза от процеса на асортимент, през който минава всеки бизнесмен, искащ да се причисли към Endeavor. Кандидатите се явяват на серия от изявленията, с цел да бъде открит лидерския им капацитет и желанието им да подкрепят развиването на предприемаческата екосистема, както и с цел да бъдат оценени вероятностите пред фирмите им да порастват доста в бъдеще. Интервютата се организират от ментори и членове на борда на шефовете на Endeavor - топ бизнес водачи и вложители, а изборът на финала става с единогласие. След селекционния панел в Маями българските бизнесмени в световната мрежа на Endeavor към този момент са 19, а представляваните от тях компании - 12.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР