Глобалната криза и наложените извънредни мерки, предизвикани от разпространението на

...
Глобалната криза и наложените извънредни мерки, предизвикани от разпространението на
Коментари Харесай

Cisco предоставя безплатни лицензи за онлайн платформи

Глобалната рецесия и наложените изключителни ограничения, провокирани от разпространяването на Covid-19, слагат сериозен въпрос пред всеки бизнес без значение от размера му - от заетите на свободна процедура и бизнесмените, през дребните компании до огромните корпорации. Колко сме подвластни към момента от познатите форми на претовареност? Появата на ковид слага пред голям риск чиновници и клиенти - и даже заплашва самото оцеляване на бизнеса в тези несигурни времена. След грижата за здравето на чиновниците фирмите се тревожат за устойчивостта и бъдещето на своята активност. Поради това в света на бизнеса " да си останеш у дома " значи " да работиш от у дома ".

При работа от у дома

Работата от у дома, която сега заради разпространяването на ковид се е нараснала неимоверно (трафикът към платформата Cisco Webex е повишен 22 пъти), обратно на всеобщото мнение, е доста повече от провеждането на видеоконференции. Дистанционната работа включва достъп до мрежата на компанията, до бази данни и характерни приложения, шерване на файлове, взаимна работа, осъществяване на презентации, на дребни (1:1) и огромни видео срещи и на процедура се е трансформирала в цялостен еквивалент на активността в споделено физическо пространство. Платформата Cisco Webex е решение, което оказва помощ безпроблемното и безпрепятствено протичане на активността на компанията при работа от разстояние.

Във времето на ковид Cisco подарява значим източник на незабавна отбрана - решение за взаимна работа и видеоконфериране. Видео диалози с HD качество, неограничени по брой и време срещи, шерване на документи, преписка и записи са налични гратис и за самостоятелни консуматори, и за дребни и огромни компании.

Битката с онлайн и офлайн вирусите се води на един фронт. Колкото рисков е Covid-19 за живота и здравето на хората, толкоз застрашаващи за бизнеса са и онлайн вирусите и безбройните типове злоумишлен програмен продукт. Затова фирмите би трябвало да се грижат за сигурността на своите данни и мрежи когато и да е, в това число и при работа от разстояние.

Три технологии за отбрана

Във времето на ковид Cisco уголемява офертата за Cisco Webex с три технологии, които пазят работещите отдалечено когато и да е, на всяка платформа и на всяко устройство.

- Cisco Umbrella - пази системата от зловредни уеб сайтове, елементарно и бързо конфигурира предпазен " чадър ". Cisco усилва освен безплатния предел на прилагане от актуалните си клиенти, само че прибавя и безвъзмезден лиценз за нови клиенти.

- Duo Security - разрешава на фирмите да разпознават потребителите и надеждността на устройствата преди да се обезпечи достъп до приложенията. Платформата Zero-trust Duo Security минимизира опцията за навлизане в системата. И при тази алтернатива лимитът за прилагане на съществуващите консуматори е повишен, а новите консуматори получават безвъзмезден лиценз.

- Cisco AnyConnect Secure Mobility Client - разрешава съгласуваност и работа със служебни преносими компютри и мобилни телефони като в същото време потребителят управлява изцяло достъпа. С измененията, подбудени от разпространяването на вирус в международен мащаб, Cisco дава опция на съществуващите клиенти да усилят броя на чиновниците, които могат да се свържат с мрежата, както и безвъзмезден лиценз за нови консуматори.

В тази връзка, колкото и да е повишено търсенето на съответните артикули на Cisco заради разпространяването на Covid-19, е тъпо, че бързото разбиране на тези елементарни и практични принадлежности за онлайн съдействие и отдалечена работа е подбудено от здравна рецесия. Всички тези принадлежности и правила за усъвършенстване, понижаване и ускорение на работата съществуват от няколко години и не беше нужна здравна рецесия, с цел да се признаят техните изгоди - нужна е единствено простата логичност за възстановяване на бизнеса. Ето за какво, като предварителна защита на всички бъдещи офанзиви против фирмения бизнес, Cisco постоянно предлага на бизнеса да гледа към бъдещето и да търси подобаващите принадлежности и запаси за своя екип.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР