Глобалната консултантска агенция Brand Finance публикува своята годишна класация за

...
Глобалната консултантска агенция Brand Finance публикува своята годишна класация за
Коментари Харесай

HUAWEI се изкачи до 25-оо място в престижната световна класация Brand Finance Global 500 2018

Глобалната консултантска организация Brand Finance разгласява своята годишна ранглиста за най-скъпо струващите международни марки през 2018 година Технологичният колос HUAWEI е класиран на 25-о място със стойност на марката, оценена на 38.046 милиарда $ и представляваща нарастване с повече от 50%.

Като световноизвестна консултантска компания за развиване на марки и тактики, Brand Finance прави оценка хилядите разпознаваеми марки всяка година. Организацията е и една от най-реномираните организации за анализици и оценки, защото нейните прецизни критерии за избор включват освен специфичния показател за силата на марката („ Brand Strength Index (BSI) ", а също по този начин и индикатори като преданост към марката, маркетингови вложения и други.

Годишната ранглиста на Brand Finance постоянно провокира горещи диспути, защото интернационалните компании, които влизат в класациите, демонстрират освен непоклатимост, само че и това, че техният бранд е прочут и приет на международно равнище.

За последните 3 години Huawei се изкачва в класацията от 47-мо място на Brand Finance Global 500 2016, през 40-то място в класацията за 2017 година до най-челното досега, 25-то място през 2018 година.
В допълнение към този напредък, компанията HUAWEI към този момент участва и в класациите „ BrandZ Top 100 Brands " и " Best 100 Brands " на Interbrand.

За HUAWEI 2017 година беше също и година на непрекъснати огромни пробиви. Компанията показа нов артикул на международния пазар, който завоюва голям брой награди по света, и това е HUAWEI Mate 10. Марката провежда дни на отворените порти в Западна Европа, Югоизточна Азия, Южна Америка и други места, на които ускорява наличието си. Huawei работи обичайно с Leica, Porsche Design, Гугъл и други международни марки, с цел да продължи да усъвършенства потребителското преживяване за своите клиенти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР