Глобалната икономика навлиза в нов цикъл - инвеститорите започват да

...
Глобалната икономика навлиза в нов цикъл - инвеститорите започват да
Коментари Харесай

Мастър клас за секторите с потенциал за инвестиция в следващите години ще проведе ЕЛАНА Трейдинг


Глобалната стопанска система навлиза в нов цикъл - вложителите стартират да настройват тактиките си към изискванията на нова политика на централните банки, среда на растящи лихви. Този нов стадий води до нови благоприятни условия за дълготрайни вложения в открояващи се браншове. Кои браншове ще порастват, по какъв начин новите условия въздействат на финансовите пазари и какво би трябвало да имат поради хората, които влагат дълготрайно и чакат да запазят парите си от инфлация и да ги усилят след няколко години – това са главните тематики, на които специалистите от ЕЛАНА Трейдинг посвещават годишния си Мастър клас „ Подходящите секторни вложения в акции при новите лихви “ /https://masterclass.elana.net/, който ще се организира през днешния ден, 22 юни 2018 година

По време на мастър класа ще бъде прегледана смяната в паричната политика и главните фактори, които ще обуславят новия стадий от световния стопански цикъл, като акцентът ще бъде върху капацитетът за агресия и като опция за инвестиция на секторите на енергетиката и по-специално обвързваните с петрола компании и принадлежности, както и софтуерния бранш.

Експертите на ЕЛАНА Трейдинг ще покажат съответни тактики и образци с забавните за спекулативни и дълготрайни вложения акции и други финансови принадлежности, които са свързани с цената на петрола и технологиите. Ще бъдат прегледани трендовете при петрола и спецификата на инвестицията в софтуерни акции.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР